MULTĂ BUCURIE ȘI EMOȚII, ACOMPANIATE DE APLAUZE!

Distribuie pe:

Elevii Școlii Gimnaziale “Emil Drăgan” din orașul Ungheni și cei din localitățile aparținătoare au auzit astăzi ultimul clopoțel de dinaintea începerii vacanței de vară.

Primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan, alături de Consiliul Local Ungheni, susțin și încurajează întregul efort al dascălilor, al părinților și, desigur, al elevilor, de pe parcursul întregului an școlar:

“Astăzi este o zi deosebită pen-tru fiecare dintre cei prezenți aici.

Profesorii, învățătorii, cei care v-au coordonat și educat au azi prilejul să își vadă rodul muncii lor, pregătit pentru o altă etapă.

Părinții, prietenii loiali și de neclintit în fața oricărei situații care va apărea înaintea voastră, sunt și astăzi aici.

Și nu în ultimul rând, voi, viitorul nostru, care e sădit cu sămânța cunoașterii și pregătit pentru viață pe parcursul acestor ani importanți în dez-voltarea voastră.

Voi, dragi elevi ai Școlii Gimnaziale «Emil Drăgan», voi sunteți cei care aveți toate pârghiile necesare pentru a ne reprezenta comunitatea în anii ce vor urma, cu inteligență, aplecare și devotament față de locul din care ați plecat.

Eu, Victor Prodan, ca primar al orașului Ungheni, voi fi mereu alături de voi și voi contribui cât de mult pot la dezvoltarea voastră și a mediului educațional din orașul Ungheni și localitățile aparținătoare.

În final, vă urez - Felicitări pentru rezultatele obținute anul acesta și vă doresc să aveți parte de o vacanță minunată!”, a transmis Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Felicităm elevii școlilor de pe raza U.A.T. Ungheni pentru rezultatele obținute și le dorim tuturor vacanță plăcută!

Lasă un comentariu