STAȚIILE PETROM ȘI POLIȚIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ O CAMPANIE PENTRU SIGURANȚA COPIILOR ÎN MAȘINĂ

Distribuie pe:

Stațiile Petrom, în parteneriat cu Poliția Română, lansează astăzi o campanie națională de conștientizare în rândul părinților, cu privire la importanța folosirii sistemelor de siguranță pentru copii, în timpul deplasărilor rutiere, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Conform sursei citate, 142 de copii au decedat în accidente rutiere doar în 2021, iar dintre aceștia, o proporție covârșitoare au fost neasigurați, respectiv 105.

Anul trecut, 2.159 de copii au fost victime ale accidentelor rutiere pe șoselele din România deoarece nu au fost protejați cu sisteme de siguranță auto specifice, precum scaunul de copil sau centura de siguranță.

Campania “Misiunea Zero Copii neasigurați - pentru zero victime în accidentele rutiere” își propune să schimbe atitudinea românilor în ceea ce privește siguranța copiilor în mașină.

Inițiativa “Misiune Zero Copii neasigurați” derulată de Petrom în parteneriat cu Poliția Română are ca obiectiv să-i determine pe părinții conducători auto să adopte comportamentul legat de obligativitatea folosirii sistemelor de siguranță pentru copii în mașină. Ea va fi susținută printr-o campanie de comunicare mass-media care se va desfășura în această vară.

Lasă un comentariu