ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați în cadrul a 77 de intervenții, după cum urmează: trei incendii, trei alte situații de urgență și 71 de intervenții SMURD. Dintre acestea, amintim:

Incendii

* Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au intervenit luni, 8 august, în jurul orei 12.23, pentru ventilarea unui apartament inundat cu fum, ca urmare a unei cratițe uitate pe foc, în municipiul Reghin, strada Axente Sever. Au fost evacuate două persoane din apartamentul vecin, iar în imobilul inundat cu fum nu au existat persoane sau animale. Persoanele evacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

* Luni, 8 august, în jurul orei 18.47, incendiu anexă gospodărească/fânar în localitatea Râciu, strada Mănăstirii. În urma incendiului, a ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 50 mp, precum și circa 200 kg fân depozitat la nivelul acesteia. Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu, Secției de Pompieri Sărmașu, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Ceuașu, respectiv SVSU Râciu. Cauza probabilă a producerii incendiului - trăsnet.

* Ieri noapte, jurul orei 3.50, incendiu la un atelier de tâmplărie aflat în incinta unei gospodării din localitatea Livezeni, strada Mijlocie. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de circa 60 mp. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Cauza probabilă a producerii incendiului - scurtcircuit electric.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Lasă un comentariu