MÂINE ÎNCEP ZILELE ORAȘULUI SĂRMAȘU, EDIȚIA A XX-A

Distribuie pe:

Mâine, 26 august, încep Zilele Orașului Sărmașu, ediția a XX-a. Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 10.00, la Școala Generală nr. 2. Tot mâine, de la ora 12.00, va avea loc vernisajul expoziției de pictură “Secvențe”, autor dr. Doru Sticleț. Va urma un recital muzical susținut de Andrei Șofron și Olga Borgas. Un monolog interpretat de Olivia Cenan, iar apoi va evolua Corul Belcanto. De la ora 13.00 se va desfășura, în Parcul orășenesc, o expoziție de artă culinară, iar de la ora 18.00 va avea loc festivitatea de premiere - Gulas Party, pe pășunea Recea - Balda.

Sâmbătă, manifestările vor începe la ora 9.00, când vor avea loc activități sportive, o expoziție moto în centrul orașului și o competiție Enduro cross. La ora 12.00 va avea loc inaugurarea și sfințirea Muzeului etnografic al satului Vișinelu și lansarea monografiei “Vișinelu, sat curat românesc din Inima Ardealului”, semnată de Traian Vamoș. De la ora 15.00 vor începe spectacolele de muzică la scena centrală pe care vor evolua numeroși artiști, îndrăgiți, de muzică populară și ușoară.

Duminic, de la ora 12.30, pe Scena centrală vor avea loc festivitățile dedicate “Nunții de aur” și “Nunții de diamant”, urmate de recitaluri de muzică populară. De la ora 14.00 va începe, în cadrul zilelor orașului, cea de a XX-a ediție a Festivalului “Jocului și cântecului de pe Câmpie”. Capul de afiș al zilei de duminică este concertul susținut, de la ora 21.00 de Fly Project, iar sărbătoarea se va încheia la ora 22.00, cu un foc de artificii. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu