ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 14-15 septembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au fost solicitați în cadrul a 47 de intervenții, după cum urmează: două incendii, trei alte situații de urgență și 42 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni amintim:

* Joi, 15 septembrie, în jurul orei 17.57, incendiu produs la nivelul acoperișului unei anexe din municipiul Reghin, strada Pandurilor. În urma incendiului a ars o suprafață de aproximativ 8 mp de acoperiș. Nu s-au înregistrat victime. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. Cauza probabilă a producerii incendiului - scântei mecanice.

* Tot joi, 15 septembrie, în jurul orei 17.20, incendiu fânar/depozit furaje agricole, în localitatea Voievodeni, strada Păcii. În urma incendiului a ars o suprafață de circa 700 mp de acoperiș din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, 200 de baloți din porumb compact și 9 tone plante furajere. Nu s-au înregistrat victime. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Voievodeni.

Cauza probabilă a producerii incendiului - autoaprindere.

Lasă un comentariu