LA CASA IANCULUI

Distribuie pe:

Răspunzând unui gând frumos și curat venit din partea membrilor societății cultural-patriotice ,,Avram Iancu,, filiala Mureș, conducerea acesteia a hotărât să instituie în cadrul fiecărui anotimp o zi amune, pentru ca toți cei care doresc să poată aduce un omagiu, mai ales prin vers și cânt, anotimpului respectiv.

Așa se face că miercuri, 28.09.2022, la Casa Iancului din Tg.Mureș a fost ,,Ziua Toamnei,, Poeții mureșeni prof.Mircea Dorin Istrate, dr. Marcoci Dorian, ec. Iov Roiban, jr.Silviu Rațiu, educatoarea Voichița Toma, au citit poezii din creația proprie, iar mai apoi prof. Ioana Toma Smaranda, prof. Floarea Perța, prof.Monorean Mihai, au citit din creația unor cunoscuți poeți români. Seara a fost încheiată cu câteva poezii neasemuite ale poetului nostru drag Adrian Păunescu, citite de președintele filialei Mureș a Societății Cultural-Patriotice ,,Avram Iancu,, domnul jr. Berța Ioan.

A fost o seară deosebită, cu multă poezie, emoție și simțire poetică, ce a omagiat un anotimp frumos și generos prin ceea ce primim cu multă dărnicie la fiecare sfârșit de an, din ,,Cornul Abundenței,, sale.

MIRCEA DORIN ISTRATE

Lasă un comentariu