SĂRBĂTOAREA LUDUȘENILOR CARE IMBĂTRÂNESC FRUMOS

Distribuie pe:

Și în acest an, 2022, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită la Luduș, într-un cadru festiv pregătit de Primărie și Consiliu Local, în parteneriat cu Asociația locală a Pensionarilor și CARP Luduș. În actualul context economic și financiar de criză, la festivitatea care a avut loc la restaurantul “Romeo și Julieta”, au fost invitate doar cele 30 de cupluri familiale ajunse la vârsta Nunții de Aur.

Sărbătoriții au fost felicitați de domnii Ioan Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, Andronic Stoica și Ovidiu Crișan, președinții celor două organizații sindicale, de cucernicii preoți Lucian Voșloban, protopop ortodox, Sorin Russu, paroh greco-catolic, Portik H. Kelemen, paroh și protopop romano-catolic, de doamna Felicia Șoș, educatoare pensionară, poetă și prozatoare, de doamna Ionela Moruțan, măiastră a cântecului popular românesc, care le-a bucurat sufletele și pe parcursul îmbelșugatei mese comune.

Ajutat de apropiații săi colaboratori, Kis Istvan, Liviu Botezan, Sebastian Căpușan, Dorin Grama și Silviu Danciu, domnul primar Ioan Cristian Moldovan le-a înmânat sărbătoriților distincțiile senectuții și loialității familiale: DIPLOME DE FIDELITATE, buchete de flori, câte un plic cu bani și fotografii personalizate.

Cu acest prilej, domnul Ovidiu Crișan a prezentat cele 10 albume foto ale sale, cuprinzând nestemate documente din anii post-decembriști ai implementării la Luduș a Zilei Internațioanle a Persoanelor Vârstnice și a sărbătorii Nunta de Aur.

MIRCEA GHEBOREAN, SEBASTIAN CĂPUȘAN

Lasă un comentariu