SĂRBĂTOARE LA C.R.R.N. LUDUȘ

Distribuie pe:

Pentru cei 88 de rezidenți, bărbați și femei, cu vârste între 18 și aproape 90 de ani, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Luduș este cea mai prietenoasă, primitoare și călduroasă familie, în care șansa pentru o nouă viață este o realitate palpabilă în fiecare zi.

O dată pe an, bucuriile zilnice sunt înmănunchiate în marea sărbătoare anuală numită “ZIUA PORȚILOR DESCHISE”, zi instituită de talentatul, dedicatul și profesionistul șef al Centrului, domnul Ovidiu Baghiu, ajutat de cei 75 de angajați ai instituției de protecție socială.

În acest an, i-au onorat cu prezența și cu iubirea lor frățească, tutelarii prieteni de la DGASPC Mureș, Primăria Luduș, Biserica Ortodoxă, tradiționalii lor parteneri și sponsori, persoane fizice binevoitoare. Le-au adresat cuvinte de apreciere, de solidaritate și încurajare părintele paroh Viorel Ormenișan, domnul Gheorghe Aștileanu, artist plastic, vicepreședinte al Consiliului de Monitorizare și de Implementare a Convenției O.N.U. pentru Persoanele cu Dizabilități care, din scaunul său cu rotile, a participat la toate momentele sărbătorii ludușene, domnul Ioan Ovidiu Sabău, renumit fotbalist de talie națională și internațională. Mesaje de felicitare, de simpatie și de încurajare au fost aduse la Luduș de delegațiile centrelor frățești din Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Arad, Mediaș, Jibou, Căpușul de Câmpie, Brâncovenești și Călugăreni.

Toți oaspeții au fost încântați de atractivele reprize de competiții sportive, de emoționantele momente lirice, de bogatul spectacol muzical-coregrafic, de expozițiile de artă figurativă și fotografică, de scurt metrajul proiectat pe tabla interactivă, pregătite de beneficiari și angajați, dar și de ordinea și curățenia care domnește în toate spațiile modernului centru de asistență socială din Luduș.

MIRCEA GHEBOREAN, SEBASTIAN CĂPUȘAN

Lasă un comentariu