MARCEL CIOLACU: ROMÂNIA ARE CEL MAI MIC CONSUM DE ENERGIE DIN EUROPA. CE ECONOMIE SĂ MAI FACĂ ROMÂNII? SĂ LĂSĂM ROMÂNII ÎN PACE

Distribuie pe:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Antena 3 că românii au cel mai mic consum de energie din UE și nu e cazul să facă economii la consum.

“Ce vrem noi, de fapt? Ce economie să mai facă românii având deja cel mai mic consum din Europa. Dacă UE are vreun plan să ni-l trimită, mai puțin aia cu dușul în doi, care cred că e puțin cam mult”, a spus Marcel Ciolacu, citat de G4media.ro.

“Haideți să spunem adevărul. România, pe cap de locuitor, consumă cea mai puțină energie din Europa, respectiv 2,4 MW. Ca să avem și o comparație consumăm de 2 ori mai puțin față de un german care consumă în jur de 6.5 MW. Anul acesta, conform INS, am consumat cu 5,2 % mai puțină energie electrică. Dacă ne uităm la populație, deja am consumat cu 8% mai puțin. Ce vrem noi, de fapt? Ce economie să mai facă românii având cel mai mic consum din Europa?”, a declarat șeful PSD.

“Noi trebuie să lăsăm românii în pace. Au singuri înțelepciunea de a face economie atât cât au nevoie la propriul buget al familiei. Deja am dovedit că reacția românilor este corectă (…) Avem o reducere la consumul la gaze de aproximativ 18%. Deci reacția a fost una pe măsură”, a adăugat Ciolacu.

Lasă un comentariu