Lansare concurs - GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT

Distribuie pe:

ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită toate entitățile care au desfășurat proiecte dedicate protecției mediului să se înscrie în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat. Ediția a XIV-a este susținută și de Ambasada Sustenabilității în România, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, ECSR.ro, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews. Se vor premia și în acest an proiectele desfășurate în domeniul protecției mediului, conservării resurselor planetei și prevenirii risipei acestora, dezvoltate de companii, instituții de învățământ, instituții publice și organizații non-guvernamentale.

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat identifică și promovează de 13 ani personalități, proiecte și inițiative dedicate protecției mediului. În tot acest timp, peste 640 de proiecte au fost înscrise în competiție de către instituții publice, de învățământ, companii și ONG-uri.

Categoriile de anul acesta sunt: PROIECTE DE MEDIU (3 câștigători), PERSONALITATEA DE MEDIU A ANULUI (1 câștigător), PREMIUL SPECIAL dedicat JURNALIȘTILOR (1 câștigător), PREMIUL SPECIAL dedicat INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT (1 câștigător).

NOMINALIZAREA poate fi făcută de orice persoană, astfel contribuind la identificarea proiectelor de mediu sau a personalităților implicate în acest domeniu.

ÎNSCRIEREA se va face direct de către cei care au dezvoltat proiecte de protecția mediului sau de personalitățile, jurnaliștii sau reprezentanții instituțiilor de învățământ care au impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Jurizarea și decernarea premiilor vor avea loc în luna decembrie, precizează organizatorii evenimentului.

LETIȚIA BOTA

Lasă un comentariu