ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 12-13 octombrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au fost solicitați în cadrul a 55 de intervenții, după cum urmează: patru alte situații de urgență și 51 de intervenții SMURD.

* Joi, 13 octombrie, incendiu deșeuri menajere și lemnoase produs în municipiul Târgu Mureș, strada Predeal. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

* Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 13 octombrie, la ora 9.30, pentru lichidarea unui incendiu produs în interiorul unei case de locuit din localitatea Jabenița, strada Principală. Din primele informații primite din partea apelantului, în încăperea incendiată și inundată cu fum, se afla o persoană de cod negru. Ajunse la fața locului, echipajele au acționat pentru extragerea victimei de sex masculin, în vârstă de aproximativ 88 de ani, pentru care s-a constatat decesul de către echipajul medical prezent la fața locului. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fiind afectată o suprafață de aproximativ 20 mp.

Lasă un comentariu