SOVATA - INVESTIȚII DE 20 DE MILIOANE DE EURO

Distribuie pe:

Primarul orașului Sovata, Fülöp László Zsolt, susține că administrația publică locală și investitorii privați au în derulare, în diferite stadii de execuție, proiecte în valoare totală de aproape 20 de milioane de euro, atât în oraș, cât și în stațiunea balneoclimaterică.

“De câțiva ani am început să revigorăm stațiunea și prin infrastructură, dar nu numai, fiind ferm convinși că și infrastructura este foarte importantă, dar și găzduirea turiștilor și evenimentele pe care putem să le punem la dispoziție. (...) Pot să vă spun că primăria orașului are momentan 13 proiecte în derulare, unele în fază ter-minală, altele în proiectare. Pe lângă acestea, sunt și investiții majore în sectorul privat în stațiune, dar nu numai, ci și în sectorul industrial. Cele 13 proiecte ajung undeva la 8 milioane de euro, proiecte absorbite de către Primăria orașului Sovata, pe lângă acestea, în sectorul privat, investițiile care sunt în derulare se situează undeva între 8 și 10 milioane de euro, chiar și mai mult”, a declarat presei primarul orașului Sovata, Fülöp László Zsolt, citat de agerpres.ro.

Edilul a arătat că anual, administrația publică locală a derulat investiții pentru îmbunătățirea infrastructurii, dar și a aspectului arhitectural în Stațiunea Balneoclimaterică Sovata, care și-a recăpătat stilul arhitectural din perioada interbelică.

Lasă un comentariu