Karateka târgumureșeni, la competiția internațională din Jesolo, Veneția

Distribuie pe:

În perioada 8-11 decembrie, în Jesolo, Veneția, s-a desfășurat “Karate 1 YouthLeague”, o competiție pe cluburi, fiind unul dintre cele patru concursuri din seria “Karate 1 Youth League”. În total, au fost prezente 58 de țări, cu peste 2.500 de participanți. Târgu Mureșul a fost reprezntat la această competiție internațională de trei sportivi, legitimați la Clubul Sportiv Universitar (CSU) și Clubul Sportiv SenSport.

Prita Aris Luca (CSU) a participat la categoria de cadeți - Kumite +70 kg , Prita Iana Irina (CS SenSport) a participat la categoria de U14, -47 kg, Miclea Natalia (CS SenSport) a participat la categoria de U14, -42 kg, legitimată în cadrul CS SenSport.

Prita Aris Luca, la prima apariție în cadrul noii categorii de vârstă, a avut un debut foarte bun, impunându-se în fața sportivului slovac, dar pierzând cu reprezentantul Croației (80 participanți din 28 de țări). Miclea Natalia, la a doua participare în cadrul unei astfel de competiții, s-a impus în fața celor 2 sportive din Italia, dar apoi a pierdut meciul cu reprezentanta Germaniei (aceasta fiind și câștigătoarea medaliei de bronz). (60 participanți din 21 de țări), Prita Iana Irina, la prima participare la o competiție de o asemenea anvergură, s-a făcut remarcată impunându-se în fața reprezentantelor Israelului, Italiei și colegei de lot din România, pierzând însă meciul cu reprezentanta Belgiei (fiind și câștigătoarea categoriei) și cel din repasaj cu reprezentanta Letoniei. În final, aceasta s-a clasat pe Locul 7 (59 participanți din 21 țări). Sportivii au fost coordonați si îndrumați de către antrenorul dr. Nicolae Stanciu, centura neagră 2 Dan.

“Sunt foarte mândru de parcursul celor trei sportivi, care au întâmpinat noi dificultăți și care, totuși, au reușit sa își depășească limitele. A fost un concurs deosebit de dificil, dar din care știu cu certitudine că au avut multe de învățat. Pe această cale țin să mulțumesc atât Clubului Sportiv Universitar, cât și părinților pentru susținere și sprijin. Fără aceștia, nu am fi putut reprezenta cu mândrie orașul și țara”, a declarat la finalulcompetiției antrenorul dr. Nicolae Stanciu.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu