Spectacol caritabil organizat de Spitalul municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

Distribuie pe:

Spitalul municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” și Primăria municipiului Târnăveni au organizat, marți, 20 decembrie, la Centrul Cultural, tradiționalul spectacol caritabil din preajma sărbătorilor de iarnă intitulat “Dacă dragoste nu am, nimic nu sunt”. Spectacolul s-a bucurat de o prezență numeroasă a publicului, iar artiștii care au urcat pe scenă au fost primiți cu multă căldură. Conducerea spitalului a ținut să mulțumească publicului, artiștilor și colaboratorilor pentru această reușită, în mod public, pe pagina de Facebook a instituției.

“Spectacolul caritabil «Dacă dragoste nu am, nimic nu sunt» a fost magie, cântec, tradiții, oameni minunați cu suflet mare, potrivit mai multor voci din public, fiind cea mai reușită și profundă ediție. Cu ajutorul dumneavoastră, a celor prezenți la Centrul Cultural Târnăveni, aseară, visul nostru a devenit realitate”, a transmis conducerea spitalului.

Pe scenă au evoluat Mihaela și Ciprian Istrate, Cătălin Pop și Alexandra Puia, Ansamblul Junii Târnavei, Ansamblul Kokenyes, Corul “Cer senin” format din pacienții secțiilor Psihiatrie. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu