Victorie la început de an pentru popicarele de la CSM Tg. Mureș

Distribuie pe:

Echipa de popice CSM Tg. Mureș, junioare, condusă de antrenorul Orosz István, a început noul an cu o deplasare la București. Meciul din prima etapă a returului Campionatului Național U23, disputat cu echipa Rapid București, s-a încheiat cu victoria categorică a târgumureșencelor, într-o confruntare frumoasă cu multe reușite, în care au evoluat toate fetele înscrise pe foaia de joc.

Rapid București - CSM Tg. Mureș 2.675 p.d. - 3.204 p.d. Au punctat în ordinea valorii rezultatelor: Ciula Geanina Corina 546 p.d., Kádár Nóra 537 p.d, Bordianu Roxana Andreea 531 p.d., Jánosi Halmágyi Kriszta 528 p.d., Bakó Blanka 515 p.d., Harcsás Olívia Henriette/Doarje Alexia Ilinca 547 p.d. (283 p.d.-264 p.d.). Următoarea competiție sportivă o vor avea junioarele sub 18 ani, care încep pregătirile pentru participarea la Campionatele Naționale individuale, care se vor desfășura la începutul lunii februarie, la Ploiești, competiție la care performanțele obținute vor constitui criterii de selecționare a celor mai valoroase sportive în vederea participării la Campionatele Mondiale organizate pentru sportivii de la categoria de vârstă juniori U18, la Varazdin (Croația), în perioada 12-17 mai 2023.

ARGINT PENTRU ROMÂNIA LA CAMPIONATUL MONDIAL DE BOB U23!

Georgeta Popescu și Antonia Sârbu au obținut medalia de argint în proba de bob două persoane, de la Campionatul Mondial de Bob U23. Aceasta este a treia medalie câștigată de români la Winterberg.

În weekend, România a mai obținut două medalii de bronz, prin Georgeta Popescu, la monobob, și la dublul Andrei Nica - Mihai Calancea.

POLOISTELE DE LA CSM TG. MUREȘ, LOCUL 3 ÎN PRIMUL TURNEU AL CUPEI ROMÂNIEI

CSA Steaua București a câștigat primul turneu al Cupei României la polo pe apă, rezervat senioarelor, disputat la finele săptămânii trecute la Tg. Mureș, în bazinul Olimpic-CS Mureșul.

Formația bucureșteană s-a impus în toate cele 4 meciuri disputate (9-7 cu marea rivală Dinamo București, 27-6 cu CSM Tg. Mureș, 28-3 cu CSU Oradea și 15-7 cu Rapid București), acumulând 12 puncte. Pe doi a terminat Dinamo, cu 7 puncte, iar pe trei s-a clasat CSM Tg. Mureș, cu 3 puncte.

Echipa târgumureșeană, antrenată de Cristian Ispir, a învins pe CSU Oradea cu 14-11 și a pierdut în fața celor trei formații bucureștene (6-27 cu Steaua, 12-20 cu Rapid și 2-24 cu Dinamo). Turneul retur, în urma căruia se va desemna câștigătoarea Cupei României, va avea loc la Otopeni, în perioada 27-29 ianuarie.

ATENȚIE, PARIORI! 6 FOTBALIȘTI DINTR-UN CAMPIONAT DE TOP DIN EUROPA ȘI ALȚI 19 DIN LIGA SECUNDĂ AU PARIAT INCLUSIV PE MECIURILE ECHIPELOR LA CARE EVOLUEAZĂ!

Aproximativ 25 de fotbaliști din primele două ligi masculine de fotbal din Olanda au pariat pe meciuri din divizia în care evoluau sau chiar pe partide în care erau implicate cluburile lor, a anunțat Federația Olandeză de Fotbal (KNVB). KNVB a confirmat astfel un reportaj difuzat duminică de canalul de televiziune NOS. Pentru a preveni trucarea de meciuri, jucătorii nu au voie să parieze pe meciuri din liga în care evoluează.

În unele cazuri există suspiciunea de trucare de meciuri și autoritățile din domeniul pariurilor și jocurilor de noroc au informat poliția. Agenția de știri ANP a precizat că Federației nu i-au fost oferite numele jucătorilor implicați de către autorități. Potrivit unui document aparținând autorității olandeze în domeniul pariurilor și jocurilor de noroc, consultat de NOS, șase jucători din Eredivisie și 19 din liga secundă au pariat pe meciuri.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu