De ce ezită unii bărbați să se căsătorească...

Distribuie pe:

Astrologica.ro afirmă că unul dintre motivele pentru care bărbații ezită, chiar și după ani buni de relație, să își ceară partenera în căsătorie este influența zodiei în care aceștia s-au născut.

Berbec - Când Berbecul vrea ceva, el spune imediat, nu o ia pe ocolite. Dacă nu a adus încă în discuție căsătoria, pur și simplu nu se află pe lista lui de priorități, ceea ce nu înseamnă că nu te iubește, ci că pur și simplu îi este bine cu tine așa, fără verighetă. Nu insista, pentru că Berbecul nu face compromisuri niciodată.

Taur - Taurii sunt foarte devotați, serioși și protectori. Dacă îți oferă tot ce ți-ai putea dori și tot nu îți cere să te căsătorești cu el, este pentru că îi este frică de schimbare, iar tot entuziasmul și pregătirile pe care le presupune o nuntă îl dezarmează, cel puțin deocamdată.

Gemeni - Se știe că părerea Gemenilor despre căsătorie nu este cea mai bună. Cel mai probabil ți-a spus încă de la început ce crede despre acest aspect, dar dacă te iubește cu adevărat și îi demonstrezi că viața cu tine nu este o închisoare, își va schimba părerea cu timpul.

Rac - Pentru Rac, nimic nu este mai important decât familia. Foarte sensibil și empatic, bărbatul Rac poate ezita să te ceară în căsătorie dacă are impresia că nu îți dorești cu adevărat, de teama unui refuz sau a unui eșec pe termen lung.

Leu - Leul este cel care trebui să controleze și să domine relația. El decide când te prezintă părinților săi, când vă mutați împreună sau când vă căsătoriți. Chiar dacă te-a întrebat deja dacă vrei să fii soția lui, ar putea trece ceva timp până când vezi inelul sau până când te duce la altar. În primul rând, el trebuie să fie sigur că meriți asta.

Fecioară - Foarte analitic și critic, bărbatul Fecioară poate amâna momentul în care îți cere să te căsătorești cu el pentru că nu este foarte sigur de decizia lui. Simte nevoia să verifice, să se convingă. Atât timp cât are ezitări, mai ales dacă există unele neînțelegeri între voi, va rămâne precaut în a face un pas definitiv.

Balanță - Bărbatul Balanță se teme de decizii greșite mai mult decât orice, mai ales dacă este în joc tot restul vieții lui. Loialitatea nu este punctul lui forte, dar el își dorește mai mult decât orice pace și armonie în propria sa casă, iar dacă i se vor oferi își va dori să faci parte din viitor, nu doar din prezent.

Scorpion - Bărbatul Scorpion este unul dintre cei mai pasionali și romantici pe care îi poți întâlni. Nu este în natura lui să aștepte când își dorește ceva important, cum ar fi căsătoria. Dacă nu o aduce încă în discuție, cel mai înțelept este să îl întrebi direct ce vrea.

Săgetător - Bărbatul Săgetător are obiceiul de a se arunca în declarații și promisiuni pe care nu le poate sau nu vrea să le îndeplinească întotdeauna. Cu toate acestea, el este un optimist incurabil și nu se teme niciodată că lucrurile ar putea merge prost. Dacă îi spui răspicat că îl vrei, îți va face pe plac, chiar dacă se simte total nepregătit.

Capricorn - Înainte de a face pasul cel mare, Capricornul trebuie să se asigure că lucrurile vor merge bine, că micile neînțelegeri sunt temporare. Este unul dintre bărbații care respectă și iubește ideea de familie, dar îi este frică să nu fie dezamăgit. Pentru asta, trebuie să îi amintești mereu că se poate baza pe tine.

Vărsător - Motivul pentru care Vărsătorul nu se grăbește la altar nu este un mister. Acest semn zodiacal iubește libertatea și timpul petrecut în liniște cu propriile gânduri. Cu cât îl pistonezi mai mult și vrei să îl convingi, cu atât îl vei speria mai mult și îl vei face să fugă. Nu există altă cale decât să aștepți până când el este pregătit pentru o astfel de schimbare.

Pești - Bărbatul Pești este foarte sensibil, romantic și se bazează mult pe intuiție. Deci, dacă nu te cere în căsătorie, fie nu este sigur de sentimentele lui, fie de ale tale. Va aștepta până când își va putea trăi propriul basm, cu toate elementele poveștii. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu