“Omul lui Putin” amenință Vestul!

Distribuie pe:

Vladimir Putin este gata să distrugă Occidentul cu arme nucleare hipersonice, dacă acesta încearcă să dezmembreze Rusia, a avertizat Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, cunoscut drept “omul lui Putin”.

Patrușev pretinde că Moscova trebuie lăsată să domine Europa după presupusa prăbușire iminentă a UE.

Ideologul în vârstă de 71 de ani - fost ofițer de securitate, fost ofițer de informații, văzut de unii drept creierul din spatele războiului prost conceput al lui Putin, din Ucraina - a arătat într-un interviu cum teoriile conspirației sunt răspândite în interiorul Kremlinului, “unii de prin Occident vorbind de o victorie militară asupra Rusiei”.

Ignorând faptul că Putin a ordonat o invazie brutală a Ucrainei suverane anul trecut și amenință frecvent cu un război mondial pe scară largă, Patrușev a susținut că “Rusia are răbdare și nu intimidează pe nimeni cu superioritatea sa militară. În orice caz, dispune de arme moderne unice, capabile să distrugă orice adversar, inclusiv SUA, în cazul unei amenințări la adresa existenței sale”.

Amenințările lui Patrușev se referă inclusiv la pretenția lui Putin de a domina Europa: în prezent, SUA “face tot ce vrea în Europa, ignorând faptul că rolul principal pe continent a aparținut, istoricește vorbind, Rusiei”, a declarat Patrushev pentru ziarul Rossiyskaya Gazeta, publicație apropiată Kremlinului: “Imperiul rus - în secolul al XIX-lea, Uniunea Sovietică - în secolul al XX-lea. Așa va fi și în secolul al XXI-lea” (…). Țările NATO sunt părți în conflictul din Ucraina. Ele au transformat Ucraina

într-o mare tabără militară... Încercând să prelungească această confruntare militară cât mai mult posibil, ele nu își ascund scopul principal - înfrângerea Rusiei pe câmpul de luptă și dezmembrarea ei, după aceea” a  precizat Patrușev:

“Dorința neîngrădită a autorităților americane de a-și păstra rolul dominant în lume a fost, cel puțin din 1945, sursa tuturor cazurilor de escaladare a tensiunilor la scară globală. Politicienii americani, care sunt ostatici propriei propagande, trăiesc cu convingerea că, în cazul unui conflict direct cu Rusia, SUA ar fi capabilă să lanseze o lovitură preventivă cu rachete, după care Rusia nu ar mai putea răspunde. Asta este o idioțenie, de un tip foarte periculos”.

Petrușev susține că SUA utilizează “laboratoare militare-biologice pentru a crea noi virusuri și pentru a distruge popoarele din țările neagreate, în timp ce orașele americane, odinioară curate, se îneacă în mizerie și gunoaie”.

Acuzații “false” de crime de război sunt aduse împotriva lui Putin și anturajului său, în timp ce Occidentul “închide ochii la actele reale de genocid și la mașinațiuni financiare efectuate cu aprobarea Casei Albe”.

În analiza lui Patrușev, “colapsul UE nu este departe”: “Paradoxul constă în faptul că Washingtonul este direct interesat de destrămarea UE, interesat să-și înlăture rivalul economic, să nu permită Europei să prospere prin cooperarea cu Rusia”.

În analiza sa distorsionată, sancțiunile împotriva lui Putin, cum ar fi restricționarea livrărilor medicale occidentale către Rusia de către principalii producători farmaceutici, reamintesc de camerele de gazare ale lui Hitler: “Este de notorietate că majoritatea acestor companii au lucrat, la un moment dat, la producerea de gaze otrăvitoare și de substanțe nocive, pentru Germania nazistă. Au susținut pe deplin ideologia genocidului așa-ziselor popoare «de prisos»“. După ce au câștigat dividende financiare și geopolitice din cel de-Al Doilea Război Mondial, astăzi Washingtonul și Londra se complac din nou în nazism și fascism. Folosindu-se de Ucraina, nu le deranjează să stârnească un conflict paneuropean sau chiar global, imaginându-și că pot scăpa din el.” (sursa și foto -dailymail.co.uk/news/article-11910029/Putin-security -chief-vows-destroy-West-hypersonic-nukes-attempts-defeat-Russia)

Traducere și sinteză de Ileana Sandu

Lasă un comentariu