De la cititori... Este sau nu infracțiune cu acordul unor agenți ai Poliției Române???

Distribuie pe:

* Infracțiune contra persoanei?

* Infracțiune ce aduc atingere domiciliului și vieții?

* Furt?

* Distrugere și tulburare de posesie?

* Infracțiune care a produs consecințe deosebit de grave de corupție, de serviciu?

* Infracțiune contra siguranței?

* Infracțiuni contra persoanei?

* Alte fapte penale?

La venirea acasă de la serviciu, vineri, în data de 24.03.2023, ora 13.20, am găsit ușa spartă, 2 agenți de politie la intrare, în casă executorul judecătoresc Floria Vlad, mai multe persoane necunoscute mie, unii muncitori care lucrau fără acceptul nostru în baia mare a apartamentului la instalația de apă și canalizare...

La întrebarea mea cum îi cheamă și în ce temei legal se află în domiciliul subsemnatei și ce lucrări efectuează și ce calificare au persoanele... mi s-a răspuns că agenții de poliție sunt de la municipiul Tg. Mureș - Moldovan Cristian și Gliga și că executorul judecătoresc Floria Vlad i-a solicitat... cu privire la celelalte persoane nu mi s-a adus la cunoștință identitatea acestora și nici baza legală și nici calificarea și funcția deținută.

I-am solicitat la BEJ Floria Vlad să-mi comunice baza legală cu care mi-au spart ușa de la intrarea în apartament, cu care mi-au intrat prin efracție în casă, mi-au distrus bunuri, mi-au dezmembrat instalațiile sanitare din baia mare, mi-au adus modificări la instalațiile sanitare și canalizare prin lucrări neautorizate etc… și asta în lipsa noastră și fără acordul nostru!... având în vedere că în dosarul nr. 13629/320/2022 - Judecătorie Târgu Mureș “se respinge cererea de autorizare formulată de executorul judecătoresc Floria Vlad ca inadmisibilă” și mai mult, cu toate că această Hotărâre ne-a fost comunicată la data de 14.03.2023, acesta a emis o comunicare că la data de 24.03.2023, ora 10.00, vine împreună cu agenții forței publice, iar ca răspuns i s-a transmis act la data de 22.03.2023, că NU ESTE AUTORIZAT DE INSTANȚĂ SĂ INTRE ÎN LOCUINȚA NOASTRĂ și actele emise de acesta NU AU TEMEI JURIDIC, INFORMARE TRANSMISĂ ȘI LA MINISTERUL JUSTIȚIEI LA ACEA DATĂ.

Conform înregistrărilor video, la data de 24.03.2023, cu toate că a fost NOTIFICAT că nu are bază legală și nici autorizat de organele competente, acesta, NU LA ORA 10.00, ci la ora 10.11 s-a prezentat la ușa apartamentului nostru cu poliția și la ora 10.29 mi-au spart butucul de la intrare și au intrat mai multe persoane în locuința noastră, în lipsa noastră... totul de față cu agenți ai Poliției Române!

Organele de Poliție ale Mun. Tg. Mureș, la solicitarea mea, Nu mi-au arătat nicio bază legală cu privire la acțiunile desfășurate de aceștia, doar o cerere a executorului Judecătoresc către IPJ Mureș - Poliția mun. Tg. Mureș, nici un alt document din partea IPJ Mureș.

Când le-am solicitat agenților de poliție să-mi comunice numele persoanelor din casa mea, în afară de executor, numele muncitorilor, calificarea acestora și cine sunt persoanele din casa mea a căror identitate nu le o cunosc și care se perindau ca la ei acasă, fără nici o reținere etc. NU MI S-A COMUNICAT... mai mult, îmi invoca că pun în executare o sentință judecătorească!, și că EU NU AM NICIUN DREPT ÎN CASA MEA!... Ce sentință pun în aplicare? Care?... Cu toate că le-am arătat ce scrie în Dispozitivul dosarului nr.13629/320/2022 și că nu este autorizat să intre în apartamentul nostru!!... Iar BEJ Floria Vlad îmi spunea că NU părăsesc locuința mea nici la solicitarea mea și trebuie să finalizeze lucrarea la instalațiile de apă și canalizare... care lucrare? Și cine l-a autorizat? În casa mea? Fără acordul nostru? Unde-i dreptul de proprietate? Fiecare vine și face ce vrea în casa altuia ca la taică-său pe plantație? Mai mult este și i s-a adus la cunoștință Raportul de expertiză tehnică extrajudiciară că în apartamentul nostru NU este nici o defecțiune, raport din ianuarie 2023!... Dar nici asta nu a contat...

Am solicitat prin 112, de la 13.30, să se deplaseze o echipă pentru a constata că la domiciliul meu se află persoane neautorizate, care mi-au spart ușa de la intrare, care nu doresc să părăsească locuința, că nu s-au legitimat, că lucrează neautorizat la instalațiile de apă și canalizare în baia mare etc…. dar timp de o oră, cu toate că procedura și timpul menționat de intervenție este altul Nu a venit nimeni, cu toate că am apelat de mai multe ori la 112.... În acest timp, agentul de poliție Moldovan Cristian vorbea cu unii colegi la telefon și le comunica să trimită un echipaj doar după schimbul de după masă, după ora 14.00, și solicita informații despre cine să vină etc., și puneau la cale cine să se deplaseze în urma solicitării mele telefonice...

La 14.00 a venit un echipai de poliție după multiplele apelări telefonice la 112, în persoana Pop Ioan și Pop Daria, aceștia în loc să-i legitimeze pe cei aflați prin efracție în casa mea, m-au legitimat și mi-au reținut cartea de identitate mai mult de o oră, contrar voinței subsemnatei, iar agentul de Poliție Pop Ioan, împreună cu Moldovan Cristian și Gliga, m-au îmbrâncit și m-au luat pe sus, m-au scos afară din casa mea, în mod violent!!!... nici măcar poșeta nu m-au lăsat să mi-o iau, scoțându-mă pe mine pe sus din casa mea, invocând că mă încătușează și lăsând pe ceilalți în casa și în domiciliul meu fără acordul meu și a familiei… Incredibil!! A se vedea înregistrarea video cum mă îmbrâncesc și mă scot din casa mea, în mod violent și abuziv!., și ceilalți meseriași desfășurând lucrări neautorizate în casa mea și a căror identitate Nu O Cunosc!

Afară, când l-am întrebat pe unul dintre muncitori, care se vede și pe înregistrarea video, cum intră și iese din apartamentul meu cu diferite scule, și care își pune sculele în autoturismul cu nr. MS 44 PMF, acesta minte în mod grosolan că nu a intrat și nu a efectuat nici o lucrare la instalațiile de apă și canalizare din apartamentul meu... Ce se ascunde??... De cine era autorizat să efectueze lucrări în proprietatea noastră fără acordul familiei?... Cine este și cu ce drept a intrat în casa mea?... Și poliția nici nu s-a opus, cu toate că am solicitat!

Ulterior, agentul de poliție Pop Ioan a venit afară la mine (care mă aflam în fața blocului) și mi-a comunicat la ora 14.29 că am fost amendată... tot eu amendată!!!?? Cu 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112, și când l-am întrebat de ce m-a scos afară în mod brutal din casa mea, acesta a negat...

ACEASTA ESTE POLIȚIA ROMÂNĂ???!!!

... i-am comunicat să-mi trimită procesul verbal prin poștă și am să aduc obiecțiunile necesare!

La cine și la ce comenzi răspunde și pentru cine?

După multe ore cât am stat afară în fața blocului (cu o prietenă și încă o persoană) deoarece Nu mi s-a permis accesul în proprietatea mea de către agenții de poliție, a venit ag. de poliție - Moldovan Cristian la mine și îmi spunea foarte mândru de el că acesta A FOST DECORAT DE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI - IOHANNIS ȘI CĂ NU M-A SCOS ÎN MOD ABUZIV DIN CASA MEA, CI EU AM IEȘIT DE BUNĂ VOIE PE PICIOARELE MELE ȘI CĂ NU A COMIS NICIUN ABUZ!!!... LUCRU CONTRAZIS DE ÎNREGISTRĂRILE VIDEO DE LA DATA DE 24.03.2023, ORA 14.06, CÂND ÎN MOD BRUTAL AM FOST SCOASĂ DE AGENȚII DE POLIȚIE DIN CASA MEA ȘI ÎMPINSĂ/ BRUSCATĂ!

La ora 17.26, când toată lumea a părăsit locuința mea și mașinile de poliție au plecat, împreună cu o prietenă, la intrarea în apartamentul meu am văzut că aceștia mi-au schimbat butucul de la intrare în apartament, lăsând în ușă un teanc de chei, că geanta care mi-am lăsat-o în baia apartamentului subsemnatei, când agenții de poliție m-au scos pe sus din casă fără temei legal, și care mi-a rămas pe mașina de spălat, era acum la intrarea în hol, că mi-au umblat prin geantă, prin portofel, în lucruri, în dulapuri, că mi-au dispărut bani din casă... nu numai distrugeri de bunuri și intrare frauduloasă în casă, dar și o adevărată percheziție și furt, și totul cu concursul unor agenți ai POLIȚIEI ROMÂNE!... ÎN CÂRDĂȘIE CU INFRACTORII!

Ulterior, cu toate că am solicitat la 112 să vină un echipaj de poliție, să constate cele sesizate anterior… mi s-a comunicat că NU trimit niciun echipaj și dacă doresc să depun ulterior o sesizare în scris la poliție.

…Nici în urma deplasării mele la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș și a Curții de Apel Mureș, unde am vrut să depun sesizare, la data de 24.03.2023, ora 18.40, mi s-a comunicat că nu există permanentă vinerea la acea oră, decât dacă este cazul de crimă.

Așa se respectă drepturile omului? Dreptul de proprietate? Și totul cu concursul unor agenți de politie ai Municipiului Tg. Mureș și a executorului, care are legitimație de Ministerul Justiției!

Asta e legea în țara noastră? Asta este protecție în casa ta și a bunurilor tale? Asta e Poliția Română? FĂRĂ MANDAT ȘI FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE INTRARE PE O PROPRIETATE PRIVATĂ!!! ȘI DISTRUGERE DE BUNURI ȘI FURT ȘI VIOLENȚE ÎN CASA TA CU CONCURSUL POLIȚIEI ROMÂNE!

ASTA-I ROMÂNIA NOASTRĂ?! ...

…în Tg. Mureș!

Mast. Ing. dipl. ec. Lucia Odeta Puia

Lasă un comentariu