Târgumureșenii vorbesc la superlativ despre spectacolul ,,Miorița” al Ansamblului profesionist “Mureșul”

Distribuie pe:

Da, acesta este adevărul, iar ca dovadă, public ceea ce am primit la redacție. Mesaje în scris, de la târgumureșeni, care sunt absolut impresionați de acest spectacol, de măiestria cu care regizorul Varga Janos a gândit și a pus în scenă acest minunat spectacol, iar dansatorii Ansamblului “Mureșul”, împreună cu orchestra, au dus la rang de artă fiecare reprezentație, cu toții fiind parte din acest real succes.

Veți vedea ca ilustrație, în acest material, pe lângă imagini din spectacol, rândurile pe care târgumureșenii le-au scris în legătură cu acest act de cultură, această încununare a muncii, talentului și implicării de care întreg ansamblul dă dovadă.

Ei bine, fiecare spectacol atinge inimi, provoacă emoții și trăiri atât de intense, încât pur și simplu lăcrimezi, pentru că inima ți-e atât de plină de frumos încât... curg lacrimi (credeți-mă, am văzut spectacolul și am plâns de emoție) și nu-ți rămâne decât să-i aplauzi cât de mult și cât de tare poți.

Cititorii fideli ai ziarului nostru știu că, de-a lungul anilor, cultura a fost parte frumoasă și foarte importantă din ceea ce înseamnă “Cuvântul liber”. S-a creat și s-a scris cultură în paginile ziarului nostru și nu numai. Am încercat și încercăm să ținem pasul cu timpul, cu creațiile, cu viața culturală a orașului și, în mod cert, ne bucurăm când orașul nostru e ,,zguduit” de o punere în scenă atât de bine gândită, atât de reală, dusă spre perfecțiune, ca apoi, corpul de balet, orchestra și solistele să completeze, să dea viață, într-un mod fantastic, minunatei noastre balade, Miorița, dăruindu-ne și transmițându-ne, prin talentul, munca și expresivitatea lor, emoții, timp care parcă zboară și creează sentimentul că nu vrei să se termine, că nu ți-a ajuns. Scena dispare, sala dispare, ești acolo în poveste, o trăiești și te bucuri de fiecare secundă.

Pentru că vrem să vă convingeți și dumneavoastră că ceea ce am scris nu e ficțiune, nu e imaginație și nu e exagerare, prin amabilitatea conducerii Ansamblului Profesionist “Mureșul”, punem la dispoziția cititorilor noștri 5 bilete la spectacolul din 19 aprilie. Primele 5 persoane care vor suna și vor răspunde corect la întrebarea : Care sunt personajele principale din Balada Miorița? vor primi aceste bilete.

Numărul de telefon la care trebuie să sunați este 0265/26.03.17, miercuri (05.04.2023), între orele 9-14, și vă rugăm să aveți și un act de identitate la îndemână, urmând ca la ridicarea biletelui să faceți dovada abonamentului la ziarul nostru.

Doamnelor și domnilor, după data de 19 aprilie așteptăm impresiile dumneavoastră, dar sunt convinsă că nu ne veți putea contrazice vizavi de calitatea culturii care se face la Ansamblul Profesionist “Mureșul”.

Antonela Dumitrache

Lasă un comentariu