Primim de la cititori - În atenția Adi Ecolect Mureș, privind salubritatea orașului Târgu Mureș

Distribuie pe:

Cu mai mulți ani în urmă, orașul Târgu Mureș a fost cunoscut și apreciat datorită preocupării pentru aspectul estetic și al curățeniei. Dar, din păcate, azi nu se mai poate vorbi despre curățenia orașului decât în sens negativ, adică lipsa sa. Vă transmit prin intermediul ziarului o situație foarte jenantă prezentă într-un Cartier al orașului - Tudor.

La intersecția cu strada Înfrățirii, blocurile de 10 etaje ascund între ele un părculeț semicircular cu arbori, iarbă și un spațiu de joacă pentru copii. Tot aici se află două rânduri de garaje care au la unul din capete un spațiu de depozitare a deșeurilor casnice, insuficient pentru populația din jur. Locatarii care au ferestrele spre acest părculeț sunt nemulțumiți de priveliștea acestui spațiu oribil de depozitare a deșeurilor care nu sunt ridicate la timp, parcul nu este curățit de uscături, iar copacii ar trebui toaletați.

Nimic nu se colectează aici diferențiat! Ca dovadă vă trimit câteva fotografii de la fața locului, pentru a elucida aceste aspecte, legate de obligațiile ce revin serviciului de salubritate. Mai putem vorbi de un oraș curat, neglijat și de locuitorii cartierului? Prin comparație am vizitat orașul Blaj de mai multe ori, fiind impresionată de aspectul estetic și curățenia orașului. Așteptăm intervenția persoanelor autorizate, pentru a rezolva civilizat aceste situații care trenează de mult timp și în alte cartiere.

Rodica Olteanu

Lasă un comentariu