Standul IRUM de la AGRARIA, unul dintre cele mai căutate Și apreciate

Distribuie pe:

În perioada 21-14 aprilie, în Jucu, județul Cluj, a avut loca cea de-a 27-a ediție a Târgului AGRARIA. Bineînțeles că de la manifestare nu a lipsit singurul producător român de tractoare, utilaje agricole și utilaje forestiere, compania reghineană IRUM. Reprezentanții companiei au transmis, cu această ocazie, că atracția principală a standului IRUM a fost tractorul agricol românesc TAGRO Stage V care a fost prezentat, în premieră în cadrul târgului. IRUM a expus modelul în trei culori diferite (roșu, negru și verde militar), alături de alte tractoarele agricole de dimensiuni mai mici și o gamă largă de utilaje agricole. Din gama tractoarelor mici au fost prezentate tractoarele TAG 24R, TAG 50C, TAG 50CH și TAG 60C.

“Tractorul agricol românesc este echipat cu un motor diesel Fiat Stage V de 102 cai putere și capacitate cilindrică de 3.600 cm3, tracțiune 4×4, rezervor de combustibil de 110 l, transmisie manuală, cabină în patru stâlpi echipată cu aer condiționat și scaun pe pernă de aer cu încălzire în scaun, greutatea tractorului ajungând la 4.000 kg și având ca principale opționale tiranți frontali, contragreutăți față, scaun pasager sau cuplă hidraulică spate, priză de putere în patru trepte, ideal pentru tocătoare forestiere, freze de pământ, semănători, pluguri, presă de baloți și multe altele”, transmit cei de la IRUM. Conform companiei reghinene, compatibilitatea acestui tractor cu utilajele agricole este una diversificată, în topul preferințelor aflându-se încărcătorul frontal IRUM 02 care are o capacitate de ridicare de 1.600 kg și la care poate fi atașat cupă simplă, cupă de gunoi, furcă de baloți și multe alte accesorii cu prindere euro și hidraulică pe față.

După încheierea târgului, luni, în 24 aprilie, IRUM a transmis un mesaj de mulțumire celor care le-au vizitat standul: “și la această ediție am avut un număr considerabil de vizitatori în standul tractoarelor românești, întrebările și curiozitățile acestora au fost una și una, iar aprecierile pentru produsele fabricate la Reghin și pentru activitatea companiei IRUM au fost pe măsură. Am avut parte de patru zile frumoase și intense alături de iubitorii de agricultură. Vă mulțumim tuturor pentru prezență, pentru interesul și susținerea dumneavoastră”. (D.B.)

Dragoș Bardoși

(sursa info și foto: IRUM)

Lasă un comentariu