InfoCultural

Distribuie pe:

* Biblioteca Județeană Mureș informează că, până la data de 5 iunie 2023, Secția de Artă este închisă pentru inventar. Cititorii sunt așteptați în celelalte secții ale Bibliotecii, unde vor fi ajutați să găsească volumele dorite.

* Muzeul Județean Mureș organizează luni, 8 mai, cea de a patra întâlnire dedicată atelierelor creative de origami - dedicată confecționării, din hârtie colorată, a figurinelor origami în formă de păsări. Evenimentul va avea loc în Sala de pedagogie muzeală a Palatului Culturii. Informații și rezervări: 0749.912.992. Locurile sunt limitate.

* Filarmonica de Stat Târgu Mureș anunță că primul concert simfonic extraordinar al lunii viitoare va avea loc în data de 4 mai 2023.

Orchestra simfonică a Filarmonicii va fi dirijată de Anton Shaburov iar solistul serii va fi violonistul Valentin Șerban.

În program: Concert pentru vioară și orchestră nr.1 în la minor, op. 77 de D.Șostakovici și Simfonia nr.5 în Mi bemol major, op.82 de J.Sibelius.

Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online pe site-ul Eventbook - https://eventbook.ro/.../bilete-concert-simfonic...

Lasă un comentariu