Bucurie, frumos și voie bună la Târgu Mureș

Distribuie pe:

Sâmbătă, 29 aprilie, pentru câteva ore, Piața Teatrului a fost gazda sărbătoririi Zilei Internaționale a Dansului, eveniment desfășurat la inițiativa și sub îndrumarea Ansamblului Artistic Profesionist “Mureșul”.

O după-amiază foarte reușită, o manifestare unde au fost prezenți mulți copii deosebit de talentați, din a căror prestație a reieșit foarte clar cât sunt de implicați, câtă pasiune pun în ceea ce fac, câte ore de muncă și repetiții stau la baza dansului, dans care l-au oferit târgumureșenilor prezenți în număr mare, cu mare drag.

Doamna prefect Mara Togănel, prezentă și dânsa la acest eveniment, ne-a declarat: “Mă simt fericită când văd acești copiii minunați, acești tineri talentați, care au ales ca în timpul lor liber să facă ceva frumos pentru ei și implicit pentru noi. Ca de fiecare dată, Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul a reușit să organizeze ceva deosebit, să reunească copii, tineri și vârstnici, toți iubitori ai dansului, fie că este street dance, dans clasic sau folclor.”

Da, Ansamblul Mureșul a bifat o nouă victorie în palmaresul lor bogat de reușite culturale. Mulțumim dlui director Barabasi Attila Csaba pentru inițiativă și pentru o foarte frumoasă după amiază pe care ne-a oferit-o nouă, târgumureșenilor.

Finalul manifestării a fost o invitație la dans pentru toată lumea, invitație la care târgumureșenii au răspuns cu bucurie, Piața Teatrului devenind neîncăpătoare pentru ceea ce a urmat: hore, dansuri, jocuri, la unison, liantul fiind voia bună și satisfacția timpului petrecut frumos.

Mulțumim Ansamblului “Mureșul”, mulțumim târgumureșenilor!

Antonela Dumitrache

Lasă un comentariu