Astăzi, Proteste ale funcționarilor APIA

Distribuie pe:

Funcționarii APIA protestează astăzi în fața Guvernului. Cei aproape 4.500 de salariați APIA din teritoriu solicită egalizarea salariilor la instituția care se află în topul celor care absorb bani europeni. “Motivul este unul singur: oamenii s-au săturat de minciunile și vrăjeala ieftină a unor politicieni pentru care primează doar interesul personal. Toți ceilalți pot să aștepte. Cer egalizare a salariilor la APIA? Adică, vorba premierului Nicolae Ciucă, va dăm, dar nu acum. Bineînțeles, la anul, căci la anul va fi altcineva premier. Dar, de ce nu… la anul și la mulți ani, domnule prim-ministru, căci tot este atât de des utilizată această expresie tipic românească? Iar nouă ne place să fim români”, a declarat liderul Sindicatului APIA Cluj, Ion Preda.

În județul nostru sunt 97 de angajați la APIA, după cum am aflat de la Dan Corina, consilier Resurse Umane la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Mureș.

“Din județul Mureș vor participa la proteste 10 angajați”, susține Cioca Fazakas Adrian, președintele Sindicatului Național APIA Mureș.

Vasile Bota

Lasă un comentariu