Luni, 15 mai, începe distribuirea tranșei a VI-a de produse alimentare acordate persoanelor defavorizate

Distribuie pe:

Începând cu data de 15 mai 2023, Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș distribuie tranșa a VI-a de pachete cu produse alimentare către persoanele înscrise pe listele inițiale în cadrul programului derulat în baza O.U.G. nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Distribuirea pachetelor se face de luni până vineri, între orele ora 8 și 15, în locația situată pe strada Ludușului nr. 29, doar pentru persoanele cu domiciliul/reședința pe raza municipiului Târgu Mureș. Toți beneficiarii care ridică produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original, atât pentru titulari, cât și pentru membrii familiei care beneficiază de acest sprijin.

Potrivit legislației în vigoare, beneficiază de pachetele cu produse alimentare persoanele care au stabilit dreptul la ajutor social; persoanele care au stabilit dreptul la alocație pentru susținerea familiei.

Pachetul conține: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe, gem de fructe dietetic și cântărește aproximativ 25 de kg.

În cadrul acestei tranșe, DAS Târgu Mureș i-au fost alocate 930 de pachete cu alimente, toate urmând a fi distribuite pe listele inițiale categoriilor sociale menționate anterior (368 de persoane care au stabilit dreptul la ajutor social și 562 de persoane care au stabilit dreptul la alocație pentru susținerea familiei).

Ileana Sandu

Lasă un comentariu