Fără evenimente deosebite în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Distribuie pe:

În perioada minivacanței prilejuite de Ziua Copilului și de Rusaliile Ortodoxe, peste 350 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I" Târgu-Mureș au fost alături de cetățeni la manifestările religioase, sportive și cultural-artistice pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Misiunile de asigurare și sprijin ale colegilor noștri, din județele Mureș și Alba, s-au încheiat fără evenimente deosebite și mulțumim, pe această cale, tuturor celor care au ales să petreacă timpul liber în mod responsabil.

Pe timpul misiunilor executate, au fost constatate 29 încălcări ale normelor de conviețuire socială, fapt pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale conform legilor 60 și 61/1991, din care 19 avertismente și 10 amenzi în valoare totală de 5.300 lei, cu precădere pentru: adresarea de injurii, tulburarea liniștii publice și consum de băuturi alcoolice pe spațiul public.

Vom continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și recomandăm cetățenilor să nu ezite să solicite sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori situația o impune!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un comentariu