Întâlnirea de 64 de ani a promoției 1958 - 1959, a absolvenților Liceului “Petru Maior” din Reghin

Distribuie pe:

N-a trecut nici un an de zile, și harnica și inimoasa noastră colegă, profesoara pensionară Zamfira Timaru, “a sunat” din nou Adunarea foștilor colegi din promoția pomenită mai sus.

Orașul lui Petru Maior, marele corifeu al Școlii Ardelene, Orașul Viorilor, dar pentru noi, orașul adolescenței și al visurilor noastre, ni s-a părut un oraș curat, elegant, un oraș cu oameni frumoși și primitori, un municipiu cu multe accente europene.

Prezența nu a fost prea mare din cauze obiective (vârstă, stare de sănătate, poate și a faptului că noi ne-am revăzut în fiecare an după a 50-a întâlnire etc.).

La emoționanta întâlnire au participat “foști «octogenari optimiști» din Reghin, Tg. Mureș, Sighișoara, Luduș, Piatra Neamț”.

Nu ne-am propus să facem reclamă nimănui, dar se cuvine să adresăm cuvinte de laudă și mulțumire celor care ne-au primit la școala unde am absolvit studiile liceale (azi gimnaziul “Augustin Maior”, conducerii, administrației, personalului de serviciu etc.).

Cred că nu greșim dacă evidențiem ospitalitatea și profesionalismul personalului de la Restaurantul Central, amintind chiar și oameni mai puțin văzuți, ca bucătăreasa Popșor Emilia, adevărată “stăpână” a Artei culinare.

Fiți optimiști, ne revedem, mai mulți, în anul 2024!

Prof. pensionar Gheorghe Mircea, Crăiești

Lasă un comentariu