Astăzi se semnează contractele de execuție care completează - în interiorul comunelor – magistrala de apă Luduș - Grebenișu de Câmpie!

Distribuie pe:

Așadar, au fost desemnați câștigătorii pentru următoarele două proiecte, care se vor derula în paralel, în completarea magistralei:

I. Lucrări pe sistemele de alimentare cu apă în UAT-urile Șăulia, Miheșu de Câmpie, Tăureni, Zau de Câmpie, Sânger, respectiv extinderea gospodăriilor de apă existente în comunele menționate, a conductelor de aducțiune care alimentează gospodăriile, inclusiv GA Grebenișu de Câmpie și a rețelelor de distribuție din UAT Miheșu de Câmpie.

Din cele 4 oferte depuse, oferta declarată câștigătoare este a Asocierii CONSTRUCT MAPCOM SRL, URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL. Valoarea estimată, fără TVA: 28.195.299 lei.

II. Gospodărie de apă și rețea de distribuție Grebenișu de Câmpie, respectiv realizarea gospodăriei de apă Grebenișu de Câmpie, a conductelor de transport și a rețelei de distribuție din UAT Grebenișu de Câmpie.

Din cele 5 oferte depuse, oferta declarată câștigătoare este a Asocierii LAS PROM SRL (Leader), MONTREPCOM SRL, GEIGER TRANSILVANIA SRL. Valoarea estimată, fără TVA: 19.572.607 lei.

Felicitări reprezentanților ADI Aquainvest, dlui director executiv Ovidiu Dancu și reprezentaților Aquaserv!

Mă bucur că am reușit pașii importanți - în sfârșit și în teren, nu doar pe hârtie - un proiect atât de important pentru județul Mureș!

În ce privește proiectul principal - magistrala de apă Luduș - Grebenișu de Câmpie - lucrările avansează, conductele fiind deja îmbinate. Săptămâna trecută a început și introducerea acestora în pământ.

Felicitări executantului, firma S.C. Aqua Serv Cluj S.R.L., pentru felul în care gestionează lucrările la magistrală, mai ales că investiția trebuie să fie finalizată până la 31 decembrie 2023.

Deputat Dumitrița Gliga

Lasă un comentariu