Lansarea cărții “LUCIA ZÎNA SUCIU. Album aniversar la 90 de ani”

Distribuie pe:

În cadrul festiv, după vernisarea expoziției de pictură a artistului Orbán Ferenc, am avut plăcerea să asistăm la lansarea cărții “Lucia Zîna Suciu. Album aniversar la 90 de ani”. Un artist, membru fondator al Asociației Artiștilor Plastici Mureș, care are o activitate de 47 de ani și s-a dedicat picturii timp de 70 de ani. Este un exemplu de urmat pentru noi!

La minunata vârstă de 90 de ani, a reușit să ne surprindă cu o expoziție personală, în care apar și ultimele ei creații din anul 2023. În acest album găsim întreaga ei activitate artistică, cu reproduceri, documente, fotografii, diplome, articole de ziar și distincții.

Mulțumim publicistului Ilarie Gh. Opriș - directorul Editurii “Cronica Mureșană”, pentru aprecierile adresate artistului Lucia Zîna Suciu, precum și activității Asociației Artiștilor Plastici Mureș. Mulțumim cotidianului “Cuvântul liber” și televiziunii TVR Târgu Mureș, care sunt alături de activitatea noastră. Invităm iubitorii de artă la Galeria de Artă “Unirea” Târgu Mureș, unde găsiți și albumul doamnei Lucia Zîna Suciu.

Vicepreședinte A.A.P. IULIANA MARIN

Lasă un comentariu