Proiect CJ Mureș: Microbuze electrice școlare pentru 18 localități din Mureș

Distribuie pe:

Ieri, Consiliul Județean Mureș a adoptat o hotărâre privind achiziționarea de microbuze școlare electrice pentru elevi, în valoare de 30.172.560 lei. Achiziția microbuzelor este finanțată de PNRR, iar Consiliul Județean este autoritatea care depune documentele pentru localitățile din județ care sunt eligibile. De asemenea, Consiliul Județean Mureș și primăriile care vor beneficia de aceste microbuze electrice vor contribui cu partea lor de finanțare. Localitățile elegibile au fost stabilite conform unor criterii stabilite de finanțator.

O parte dintre criterii sunt: inaccesibilitate la transport școlar, amplasarea unității de învățământ preuniversitar în zonă cu marginalizare medie sau severă, existența stațiilor de încărcare electrică în localitățile respective.

Conform anexei, care face parte integrantă din hotărâre, localitățile elegibile pentru aceste microbuze electrice sunt: Sânpetru de Câmpie, Beica de Jos, Crăciunești, Mica, Eremitu, Fântânele, Pogăceaua, Șăulia, Suplac, Acățari, Aluniș, Ghindari, Hodac, Măgherani, Râciu, Pănet, Sărățeni, Saschiz.

Lasă un comentariu