Comunicat de presă privind lansarea platformei de dialog social edusig.ro în cadrul proiectului “EDUSIG - Educația pentru siguranță’’ -Cod POCA 659/2/1, Cod MySMIS 150693

Distribuie pe:

Finanțarea nerambursabilă pentru proiect este asigurată prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, în cadrul apelului POCA/659/2/ 1/Introducerea de sisteme şi standarde comune în administrația publicã localã ce optimizeazã procesele orientate cãtre beneficiari în concordanțã cu SCAP.

Valoarea totală a proiectului este 360,335,14 lei. Perioada de implementare a Proiectului este de 14 de luni, respectiv 27.07.2022 - 26.09.2023.

Obiectivul general al proiectului vizează consolidarea capacității ONG-urilor, partenerilor sociali si actorilor relevanți în domeniul criminalității, la nivelul județului Mureș, de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării locale, prin optimizarea măsurilor de prevenire a criminalității și creștere a siguranței publice.

Fundația Comunitară Mureș a lansat platforma de dialog social www.edusig.ro cu scopul de a organiza o consultare publică privind prevenirea criminalității juvenile la nivelul județului Mureș.

Platforma conține toate informațiile despre proiect și calendarul etapelor de desfășurare. Participanții întâlnirilor de lucru se pot ține la curent cu calendarul întâlnirilor și materialele de legislație. Platforma conține studiul pentru prevenirea criminalității cu scopul de a facilita formularea propunerilor și completărilor din partea partenerilor.

Platforma de dialog social facilitează derularea sondajulul privind organizarea activităților de prevenire în județul Mureș, a cărui rezultate vor constitui baza propunerilor alternative a politicilor publice din județ.

Autoritățile, cadrele didactice și reprezentanții societății civile din județul Mureș sunt invitați să folosească platforma pentru a începe formarea opiniei publice despre importanța activităților de prevenire și a perfecționa practicile existente.

Informații suplimentare se pot solicita pe adresa de e-mail: info@fcmures.org

https://www.cuvantul-liber.ro/wp-content/uploads/2023/07/Comunicat-de-presa-POCA-lansare-platforma-de-dialog-social.pdf

Lasă un comentariu