InfoCultural Mureș

Distribuie pe:

În perioada 16-23 iulie, zilnic, între orele 12 și 20, la Bastionul Tăbăcarilor din Cetatea Târgu Mureș, poate fi vizitată expoziția de pictură a dnei Claudia Mărginean, artist plastic, membră a Asociației Artiștilor Plastici Mureș.

Muzeul Județean Mureș, în colaborare cu Asociația Neumarkt Events, vă invită sâmbătă, 22 iulie 2023, începând cu ora 19.00, la un concert-recital de poezie jazz, în Palatul Culturii din Târgu Mureș. Evenimentul va avea loc în expoziția “Capodopere. De la Andreescu la Ghenie. Colecție particulară” deschisă în Palatul Culturii, aripa dreaptă, etajul II. Participarea la eveniment se va face pe baza biletului de vizitare a Muzeului, în valoare de 15 lei adulți, 3 lei studenți/elevi sau 7 lei pensionari. Locurile sunt limitate, rezervările se fac telefonic la numărul 0749-912.992 sau prin e-mail: pr@muzeulmures.ro

Sighișoara interbelică. Muzeul de Istorie Sighișoara în colaborare cu Muzeul Național Brukenthal vă invită la o expoziție inedită. Descoperiți Sighișoara interbelică prin imaginile surprinse în clișeele Fisher, prezentate pentru prima dată publicului sighișorean. Vernisajul are loc vineri, 21 iulie, ora 12, la sediul Primăriei Sighișoara.

Apel artiști @ IATĂ! - Expoziție Pop-Up de benzi desenate la Vâltoarea Mureșeană 2023. Până la 10 august, Muzeul Județean Mureș adună lucrări de la artiști amatori sau profesioniști din toată țara pentru expoziția temporară “IATĂ! - Expoziție Pop-Up de benzi desenate” care va fi organizată în perioada 25-27 august 2023, cu ocazia ediției din acest an a Vâltorii Mureșene. Reproducerile pot fi trimise prin e-mail la adresa istorie@muzeulmures.ro

“Y's Men's Club”- Sighișoara și Teatrul TACT vă invită la “Concert'n 2”, susținut de Ada Milea și Ștefan Mura (Teatrul Național Tg. Mureș).

Evenimentul, organizat în scop caritabil, va avea loc joi, 10 august, la ora 18.30.

Harmonia Cordis International Guitar Festival. Cea de-a 18-a ediție a Festivalului Internațional de Chitară Harmonia Cordis se va desfășura, anul acesta, în perioada 8-13 august, reunind un număr mare de artiști. Concertele vor avea loc la Palatul Culturii și în Cetatea Târgu Mureș!

(picturimarginean.blogspot.com)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu