Ce personalitate avem în funcție de forma feței

Distribuie pe:

Mai mulți oameni de știință, citați de click.ro, au realizat mai multe studii din curiozitatea de a afla dacă există o legătură între chipul uman și trăsăturile de personalitate, iar rezultatele au fost afirmative, personalitatea fiind combinația dintre emoții, comportament, motivație, inteligență și caracteristici ale modelelor de gândire ale unui individ.

Iată câteva concluzii despre trăsăturile personalității umane prin analiza formei feței.

Fața ovală - Trăsăturile de personalitate ale celor cu o formă ovală a feței dezvăluie că ești metodic, ambițios, practic și cu o performanță ridicată. Nu te mulțumești cu bunuri materiale și nu tolerezi faptele rele. S-ar putea să te confrunți cu multe critici pentru că faci zgomot împotriva nedreptății.

Deși ai talent în a echilibra lucrurile și duci o viață bazată pe reguli și principii, totuși, s-ar putea să nu fii mare susținător al normelor stabilite de societate. Știi cum să îți expui punctul de vedere susținut de fapte. Ai un stil de gândire independent. Nu îți place să fii închis într-o rutină, ci să te manifești în aer liber, unde te poți simți cel mai activ și mai creativ. S-ar putea să fii un amestec de personalitate introvertă și extrovertă. De asemenea, s-ar putea să fii destul de fermecător în felul în care vorbești, mergi, interacționezi cu oamenii sau te prezinți. Oamenii se simt confortabil în prezența ta, ești bun și îi faci pe ceilalți să se simtă bine.

Trăsăturile cheie de personalitate: - metodic, ambițios, practic, cu rezultate înalte, nu îi plac normele societății și rutinele banale.

Fața pătrată - Trăsăturile de personalitate ale celor cu o formă pătrată a feței dezvăluie că ești încăpățânat, extrem de activ și energic, analitic și iute la minte. Te-ai dovedit a fi extrem de proactiv, ceea ce înseamnă că preiei controlul asupra situațiilor.

Nu aștepți până când apare o problemă, iei măsuri active pentru a le evita și pentru a obține rezultate bune. Această calitate te face o persoană calmă, care are totul sub control, chiar și în cele mai stresante situații. Îți place să lucrezi la proiecte mari care au impact. Poți avea calități excepționale de conducere și, odată cu perspicacitatea în afaceri, iei și decizii bune.

Trăsături cheie de personalitate - îndrăzneț, foarte activ, energic, analitic, inteligent, proactiv, calm în situații stresante, un lider și un bun decident.

Fața sub formă de inimă - Trăsăturile de personalitate ale celor cu fața în formă de inimă arată o imaginație bogată, creativitate, memorie și percepție bune, abilități antreprenoriale și intuiție puternică.

Aceste calități spun, de asemenea, că ai un nivel ridicat de inteligență emoțională. Ești puternic, încăpățânat și ai o forță interioară incredibilă. Devii insistent și nu accepți compromisuri. Dacă îți pui în minte un obiectiv, nu te vei opri până când îl vei atinge. Nu îți place să stai inactiv, mereu lucrezi la proiecte și îți place să evoluezi.

Trăsături cheie de personalitate: - imaginație, creativitate, memorie, percepție bună, abilități antreprenoriale, intuiție, inteligență emoțională

Fața rotundă - Trăsăturile de personalitate ale celor cu fața rotundă dezvăluie că ești blând, o persoană amabilă, generoasă (uneori, chiar prea generoasă). S-ar putea să găsești bucurie în a-i ajuta pe alții, dar, cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la neglijarea propriilor nevoi. S-ar putea să fii plin de compasiune, ușor de înțeles, tolerant și bun în relațiile interpersonale.

Cu toate acestea, s-ar putea să te simți adesea rănit din cauza prea multei dăruiri și abnegații. De asemenea, poți fi foarte optimist și credincios în a face fapte bune. S-ar putea să ți se spună adesea că arăți nevinovat sau că ai o față ca de bebeluș.

Trăsături cheie de personalitate - compasiune, generozitate, toleranță, optimism, credința în fapte bune. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: jagranjosh.com)

Lasă un comentariu