Cum ne manifestăm empatia în funcție de zodie

Distribuie pe:

Cu toții suntem empatici față de semenii noștri, însă astrologica.ro afirmă că fiecare dintre noi își manifestă acest sentiment de altruism și înțelegere în mod personal, în funcție de influența zodiei în care s-a născut.

Berbec (empatie inteligentă) - Ești capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri că oferi detaliile necesare și că explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur (empatie sentimentală) - Ești un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alții și uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poți continua să fii atât de altruist.

Gemeni (empatie intuitivă) -.Ești o persoană care își dă seama de lucruri. Intuiția ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău și astfel îi poți ajuta pe aceștia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur și simplu știi acest lucru fără să ți se spună.

Rac (empatie față de natură) - Ești genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îți place să salvezi animalele și mediul înconjurător la fel de mult cum îți place să ajuți oamenii. Poți să te conectezi aproape cu orice.

Leu (empatie receptivă) - Ești genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poți pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta este motivul pentru care toată lumea crede că îți place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să îi faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară (empatie relațională) - Relaționezi bine cu ceilalți și simți întotdeauna legături profunde cu aceștia. Cei mai mulți oameni așteaptă întreaga lor viață pentru a găsi acest lucru. Ești capabil să dezvolți o relație pornind chiar și de la cele mai mici schimbări.

Balanță (empatie față de animale) - Îți pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îți iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuți pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion (empatie astrală) - Tu poți simți lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenței. Din cauza asta, ești un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuți pe oricine poți de-a lungul drumului.

Săgetător (empatie cameleonică) - Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poți învăța cu adevărat din lucrurile prin care trec alții. Simți totul, dar ești capabil să treci peste. În timp ce te lupți cu propriile sentimente, emoțiile celorlalți sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrănești.

Capricorn (empatie față de floră) - Ești atras de plante și de tot ce ține de acestea. Ești genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convențională. Ești un vindecător din această cauză.

Vărsător (empatie curioasă) - Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îți place să îi ajuți pe alții și ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Ești o persoană care apreciază onestitatea și te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obține mai multe având grijă de oameni, iar oamenii având grijă de tine.

Pești (empatie fizică) - Ești genul de persoană care e capabilă să le aline suferința altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Ai o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: depositphotos.com)

Lasă un comentariu