Trădătorii Transilvaniei și... cozile de topor români!

Distribuie pe:

Motto: “De la daci, de la romani, am primit tot ce n-aveam. Ești dator să lupți române, pentru țară, pentru neam, pentru glie, pentru grâne, pentru frunza de pe ram. Să păstreze țara și neamul! Că sunt tot ce ai mai sfânt. Aprig să înfrunți dușmanul, când calcă al tău pământ”

(Dumitru Delcă (1937 -) poet

* “Hai să-ntindem hora mare / Din Hotin pân' la Focșani, / Din Tighina-n Satu Mare / Și din Borșa-n Drăgășani. // PIARĂ CEI CE ÎȘI VÂND ȚARA, / TRĂDĂTORI SPURCAȚI LA RELE, / Să nu-i mai apuce vara, / Ducă-se în toate cele. // Neamul nostru e în stare, / Fără cei ce ne hulesc, / Să aducă-ntre hotare, / Tot pământul românesc. // Hai să fim, ce știu cu toții / De milenii, daci stăpâni, / SĂ DĂM JOS CU TRĂDĂTORII, / CE-AU UITAT A FI, ROMÂNI”.

Constantin Triță (1957-2020), poet

***

* “Munții noștri aur poartă / Noi cerșim din poată-n poartă. // De-am închide-a ȚĂRII poartă, / Alții ne-or cerși la poartă. // Însă hoții-s chiar din ȚARĂ / TRĂDĂTORI la cei de-afară! / Doamne iartă-i! Ești în drept! / Însă du-i hăt în deșert”.

Octavian Goga (1881-1938), poet, politician

***

* “În țara mea e onorat / Acela care a trădat, / Și e privit ca om cinstit / Acel ce Țara - a jefuit. // De ești cinstit în Țara mea, / Ești luat de prost și-n zeflemea. // Corupții sunt doar la putere, / Nepedepsiți, ei fac avere. // Constat cu groază mânios / Că-n Țară toate sunt pe dos. // Sunt tot felul de “ciudați” / De românii mei votați. // Hoți, escroci, corupți tâlhari, / Trădători, vânduți, șpăgari, / Cocălari, măgari, pungași, / Lași, penali, pușcăriași, / Agramați, inculți, mârlani, / Mincinoși, vulgari, tirani / Demagogi, nerușinați, / Deghizați în democrați”.

George Butoi (1948 -) expert criminalist

***

La bustul lui EMINESCU

* “S-a năruit epoca micilor balauri și începe veacul altor trădători de neam și țară. Și spinii de coroană se transformă-n lauri și iar Iuda e cu El ca-ntâia oară”.

Iurie Osoianu (1951 -), muzician

***

* “Că suntem români, că suntem unguri, că suntem ortodocși, că suntem greco-catolici, suntem din aceeași Țară - România. trăim cu toții același destin Și cei care vor doar să ne dezbine sunt adevărații trădători”.

Corneliu Coposu (1914-2017), politician patriot

***

* “Ne-au sărăcit, ca peste tot în lume, / un neam de trădători Și de hapsâni, / ne-au murdărit, ca nație Și neam, / din tot ce-a fost odată, ca români”.

Marin Bunget (1946-2017), scriitor

***

* “Îți iert pesimismul într-un singur caz: NU când e vorba de viitorul Neamului tău, căci a fi pesimist în ce privește viitorul neamului tău, însemnează-a fi trădător de neam”.

Lucian Blaga (1895-1961), poet, filosof

***

* “La Londra, decorațiile sunt la locul lor, pe bocancii unor eroi, nu - ca la noi - pe pieptul unor trădători - tekeși sau hunori”.

Nicolae Mareș (1938- ), diplomat

P.S. “Este inadmisibil ce se întâmplă în Parlamentul României. Oameni pe care i-ai votat, în care ți-ai pus toată speranța, în mâna cărora ai dat o Românie întreagă, au ajuns TRĂDĂTORI, prin faptele lor. Au sărăcit o țară și

s-au îmbogățit ei. Și-au luat salarii și pensii de sute de milioane de lei, pe când amărâtul de român nu știe pe unde să-și scoată cămașa. Sunt oameni care n-au ce să mânânce; sunt oameni care în unele zile lunare nu-și pot permite nicio pâine. Am văzut români, români care-și protejează teritoriul coșurilor de gunoi și uneori ajung la ceartă și bătaie pentru această supremație sumbră și rușinoasă. Dacă mai admitem astfel de fapte rușinoase pentru mileniul în care trăim, nu putem admite trădarea de neam și țară, trădarea de Transilvania, a unor parlamentari români. Acum, ei se ceartă și nu știu cine este de vină. Toți parlamentarii, de la toate partidele, timp de 33 de ani sunteți vinovați și trădători de neam prin faptele voastre. Ați adus România la sapă de lemn; ați reușit să învrăjbiți o țară întreagă: etniile între ele, părinți, frații, prietenii între ei. Sunteți inconștienți și fără un gram de rușine. Adevărul este că și noi, aceea care vă trimitem în fruntea țării, suntem de vină, după cum spunea Bolintineanu: “Cei ce poartă jugul, merită să-l poarte spre rușinea lor”. Parlamentarii ardeleni sunt repetenți la istorie. Plecați la casele voastre fiindcă sunteți o rușine pentru cei peste 2,5 milioane de eroi și martiri, care

și-au vărsat sângele pentru libertatea și demnitatea românească, NU pentru hoțiile, trădările și îmbogățirile voastre! Se scoală din mormânt frații ardeleni uciși mișelește la Ip, Trăznea, Sărmașu, Moisei, Aita, Sângeorziu de Mureș, Țaga de Cluj, Satu Mare, Oarba de Mureș, din toată Transilvania, cei arși în cele 300 de biserici, schituri și mănăstiri ortodoxe trecute de vandali prin foc și sabie.

Cu greutate în suflet ca preot, că trebuie să mă exprim astfel, dar cu sentimentul împliniri datoriei de român. Înainte de a fi preot , am fost român, sunt și voi fi același român,

Cu dragoste creștină de Neam, Țară și Dumnezeu,

părintele ILIE SĂRMĂȘANUL

Lasă un comentariu