Târgu Mureș: Punct de colectare pentru deșeuri voluminoase, pe str. Depozitelor

Distribuie pe:

Primăria municipiului Târgu Mureș a anunțat că, începând de ieri, cei care doresc să se debaraseze de toate obiectele voluminoase sau de cele electrice, electronice sau electrocasnice le pot duce personal la punctul de colectare situat în strada Depozitelor nr. 24.

“Acum se pot arunca obiecte de mobilier vechi precum mese, dulapuri, scaune, canapele, fotolii, paturi, saltele, tablouri, cuști de animale, jucării, biciclete, tocuri, uși, ferestre, oglinzi, covoare, preșuri, carpete, parbrize”, se arată în comunicatul primăriei.

Tot acum, se vor putea aduce la containerele special amenajate și deșeurile tip echipamente electrice, electronice și electrocasnice: frigidere, calculatoare, mașini de spălat, aspiratoare, becuri, neoane, baterii etc. “Rugăm târgumureșenii să dea dovadă de bună credință și să ducă la punctul de colectare temporar în strada Depozitelor nr. 24 doar deșeurile voluminoase și/sau pe cele electrice sau electrocasnice”, transmit reprezentanții primăriei.

La începutul lunii septembrie va demara campania de colectare pentru deșeurile voluminoase la nivelul întregului oraș. Zonele unde vor fi amplasate containerele vor fi anunțate din timp populației.

Lasă un comentariu