Horoscopul lunii septembrie

Distribuie pe:

După câteva luni foarte provocatoare, astrologica.ro ne asigură că luna septembrie ne aduce șansa de a o lua de la capăt, de a face curățenie în viețile noastre și de a stabili noi obiective până la finalul anului. Munca și disciplina se vor întâlni cu socializarea și diplomația, iar pe plan financiar vom reuși să facem ajustările necesare.

Berbec - Situația ta amoroasă se va îmbunătăți luna aceasta. Dacă ești într-o relație, atmosfera din cuplu se îmbunătățește datorită dorinței tale de a fi fericit cu partenerul. Comunicarea devine mai ușoară, astfel încât să puteți depăși împreună problemele și obstacolele. Dacă ești singur, va fi o lună bună pentru aventuri și escapade romantice distractive. Se anunță o viață socială activă și bogată și mulți oameni noi în viața ta.

În ceea ce privește banii, te vei descurca bine luna aceasta în ciuda activității reduse din viața ta profesională, iar confortul tău nu va avea de suferit. Încearcă totuși să nu cheltuiești prea mult și inutil. Dacă te împotrivești impulsivității și îți faci timp pentru a te gândi bine înainte de a acționa și ceri sfaturi cu privire la achizițiile majore, totul va fi în regulă.

Taur - Nu ai o idee prea clară despre cum să te porți cu partenerul de viață. Relația nu merge bine și nu știi cum să o rezolvi. Totuși, nu te grăbi să iei decizii. Dacă ești singur, nu va fi o lună în care îți poți întâlni marea dragoste a vieții. Când o să apară, vei ști cine este acea persoană și nu o vei lăsa să îți scape. Ia-ți timpul de care ai nevoie, nu te grăbi și savurează orice aventură sau întâlnire romantică.

Banii vor fi în centrul atenției tale luna aceasta. În ciuda stagnării afacerilor, nu vei fi afectat. Fluxul de numerar va continua să intre și vei avea oportunități bune de a câștiga bani cu afaceri interesante pe care nu le vei rata. Îți gestionezi banii cu mult simț de răspundere și eficiență. Singurele dificultăți ar putea fi legate de atracția pentru lucruri frumoase și luxoase. În general, dacă rămâi vigilent și disciplinat, nu întâmpini probleme majore.

Gemeni - Situația ta pe plan amoros va fi una bună. Dacă ești implicat într-o relație, va fi o lună liniștită, stabilă și fără ciocniri. Este exact ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Dacă ești singur, vei trăi zile intense, cu noi relații și aventuri. Vei fi atrăgător pentru genul opus și vei avea mare succes atunci când vine vorba de cuceriri. Astrele îți recomandă să fii un pic mai romantic, pentru că asta e ceea ce și-ar dori cel de lângă tine.

Viața ta financiară este destul de stabilă, deși poți cădea în capcana unor achiziții impulsive. Cheltuiești mai ales pentru confortul casei, ceea ce înseamnă că poți face unele renovări. Gândește-te bine și ia în considerare câteva sfaturi înainte de a te lansa în proiecte mari, scumpe și care necesită mult timp.

Rac - În dragoste, lucrurile nu vor merge tocmai bine luna aceasta. Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera este încă tensionată, tu și partenerul fiind mereu în dezacord. Banii sunt principala problemă dintre voi doi și, pe fondul acestui subiect, intrați în lupte și certuri nesfârșite. Dacă nu vrei să se ajungă la despărțire, trebuie să dialogați cu calm și să lămuriți lucrurile. Dacă ești singur, nu este momentul să începi o relație serioasă. Chiar dacă îți place cu adevărat de cineva, nu te grăbi să iei decizii definitive.

Cu banii o vei duce destul de bine, deoarece muncești enorm. Însă, din cauza timpului liber extrem de puțin, în familie vor exista confruntări și discuții. Este important să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dacă vrei să te axezi doar pe carieră și nimic altceva nu mai contează pentru tine, fă acest lucru clar și nu mai încurca pe nimeni.

Leu - Situația ta amoroasă se va îmbunătăți considerabil. Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera va fi una frumoasă și armonioasă. Căldura partenerului de viață și micile gesturi de iubire te încarcă cu energia de care ai nevoie. Dacă ești singur, s-ar putea ca cineva să îți vadă vulnerabilitățile și să se apropie de tine exact când ai nevoie. Însă, încearcă să nu te încrezi în oricine și să nu îți faci speranțe că ți-ai găsit marea iubire. Totul e o farsă.

În schimb, banii vor veni la tine cu ușurință în această lună. Oportunitățile de a-ți îmbunătăți situația financiară vin prin intermediul unor oameni de la care nu te aștepți. Vei fi surprins de cât poți să economisești doar renunțând la un viciu. Pe de altă parte, ești tentat să fii mult prea atent cu cei din jurul tău, iar generozitatea te poate costa scump, amenințându-ți bugetul.

Fecioară - Dacă ești implicat într-o relație, vei avea parte de o lună foarte calmă și plină de bunăstare alături de persoana iubită. Vă înțelegeți din priviri, iar acest lucru simplifică mult orice eventuală problemă. Dacă ești singur, vei simți o atracție enormă pentru cineva. Vei avea parte de o lună interesantă, chiar dacă e vorba doar de o aventură, deoarece respectul de sine va crește și te vei simți foarte sigur pe tine.

În plan financiar, vor exista ușoare schimbări, care îți vor aduce beneficii. Vei primi oferte bune, mai ales de locuri de muncă interesante. Acestea îți vor apărea brusc în față și nu vei avea cum să le ratezi. Trebuie doar să știi ce să alegi.

Balanță - În dragoste, totul va merge foarte bine și te vei simți fericit. Relația ta cu partenerul nu este un motiv de îngrijorare în acest moment, simțindu-te îndrăgostit până peste cap. Dacă ești singur, septembrie va fi luna iubirii. Oirce întâlnire sau petrecere este ocazia perfectă pentru tine de a întâlni pe cineva special, de care te vei îndrăgosti și alături de care vei începe o poveste frumoasă. Și, chiar dacă nu întâlnești acea persoană, vei avea parte de câteva relații sporadice distractive.

Situația ta financiară continuă să se îmbunățească, dar totul se va mișca încet în septembrie. Dorințele tale se trezesc la viață și trebuie să fii atent pentru a nu ceda prea ușor în fața cumpărăturilor impulsive. Ai aproape tot ce îți trebuie pentru a obține o promovare, îți mai lipsește răbdarea. Curajul și inițiativele tale vor da roade în curând.

Scorpion - În dragoste, îți va fi bine dacă ai pe cineva lângă tine. Va fi o lună romantică, plină de momente bune, înțelegere și afecțiune. Dacă ești singur, septembrie va fi o lună plină, în sensul că iubirea intră și iese des din viața ta. Totuși, vei întâlni pe cineva deosebit prin intermediul unui prieten și ai mari șanse să pui bazele unei relații pe termen lung.

Banii pe care îi obții luna aceasta îi vei folosi pentru a face unele investiții pentru casă și familie. Cheltuiești, de asemenea, pe haine, vacanțe și electrocasnice noi. Te descurci cu toate, pentru că o duci bine din punct de vedere financiar. Visezi să îți achiziționezi propria locuință, să cumperi o casă sau să îți îmbunătățești confortul din căminul actual, iar astrele îți susțin ambițiile și te ajută considerabil.

Săgetător - În dragoste, vei fi bine. Dacă ai un partener, totul decurge natural și relația progresează fără probleme. Dacă ești singur, septembrie poate fi o lună în care vei avea mult succes la sexul opus. Vei atrage pe oricine și ai putea avea câteva relații pasagere. Problema ta este că nu ești sigur dacă vrei sau nu să ai o relație serioasă. Deci, chiar dacă apare cineva special, l-ai putea lăsa să îți scape.

Septembrie va fi o lună prosperă și nu vei avea probleme să câștigi bani și să te răsfeți cu niște capricii. Visezi demult să călătorești, iar acum a sosit momentul să îți oferi acest capriciu. Munca ta promite remunerări fabuloase, dar poți conta și pe norocul de a face investiții bune.

Capricorn - Iubirea va fi stabilă, fără schimbări sau probleme, dar și fără mari bucurii. Viața ta de cuplu va continua în ritmul său obișnuit. Dacă ești singur, septembrie poate fi o lună cu o nouă relație. Dorința ta pentru dragoste va fi imensă și intensă și va atrage sexul opus. Dragostea poate veni la tine prin intermediul unui prieten sau prin prisma muncii tale.

În ceea ce privește banii, situația se va îmbunătăți, prosperitatea își face apariția în viața ta și vei începe să câștigi mai mult. În plus, partenerul de viață se descurcă foarte bine financiar și îți oferă stabilitate. Nu vei avea grija zilei de mâine chiar de-ar fi să nu îți mai meargă afacerile sau dacă locul tău de muncă ar fi în pericol.

Vărsător - În septembrie, iubirea nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Dacă ai pe cineva, relația va fi complicată, deoarece nu știi exact ce vrei de la ea. Gândește-te și decide ce vrei să faci cu viața ta. Dacă ești singur, vei ieși mult și vei socializa, dar este puțin probabil să începi o nouă relație. Nici în acest caz nu știi ce vrei și vei prefera să rămâi singur și să te distrezi cu prietenii.

Cu banii vei fi bine luna aceasta, dar va fi nevoie de mai mult efort pentru a-i câștiga. Nimic nu va cădea din cer. Important este că îți vei acoperi cheltuielile fără probleme. Partenerul de viață va câștiga mai bine decât tine, deci nu va trebui să îți faci grijă cu privire la cheltuieli. În plus, vei avea șansa să colaborezi profesional cu cineva cu care ți-ai dorit dintotdeauna.

Pești - Urmează o etapă foarte romantică și pasională în viața ta amoroasă. Viața socială va adăuga o notă de distracție cuplului din care faci parte. Dacă ești căsătorit, tu și partenerul veți fi una și aceeași persoană, iar toleranța, respectul și înțelegerea vor sta la baza fericirii voastre. Dacă ești singur, va fi o lună foarte distractivă, în care vei întâlni mulți oameni noi și, printre ei, vei da de cineva foarte special. Ai șansa să te implici într-o relație foarte frumoasă și pasională.

O să te descurci foarte bine și cu banii luna aceasta. Datorită contractelor și relațiilor tale sociale, vei face afaceri noi sau vei întâlni oportunități de muncă menite să îți aducă mai mulți bani. Este foarte convenabil pentru tine să cunoști oameni noi, deoarece carisma și darul tău de a relaționa cu cei din jur te vor face demn de mai multe afaceri sau locuri de muncă mai bune. Totuși, astrele îți recomandă mai multă prudență atunci când vine vorba de a bate palma cu cineva. Trebuie să știi în ce te bagi.

Lucreția Pop

(Sursa foto: shutterstock.com)

Lasă un comentariu