Campanie de conștientizare a populației în Ungheni - NORMALITATEA REZULTĂ DIN COMPORTAMENTUL NOSTRU!

Distribuie pe:

În ultima perioadă de timp, spațiul de depunere a deșeurilor menajere în formă selectivă (fosta centrală) a blocurilor din zona Gării din orașul Ungheni a devenit un adevărat FOCAR de infecții pentru cetățeni și în special pentru copilașii care traversau această zonă.

Deși acțiunile de CURĂȚARE a acestui spațiu aveau loc în mod organizat, pentru a veni înaintea celor care doresc să păstreze un climat cât mai CURAT și CIVILIZAT, munții de gunoaie au revenit de fiecare dată din diferite motive.

Lucrurile însă vor sta DIFERIT începând de acum!

Administrația locală face primul pas spre SĂNĂTATEA cetățenilor săi și spre un MEDIU mai CURAT, reamenajând și suplimentând numărul de TOMBEROANE în vederea depunerii deșeurilor rezultate în mod SELECTIV!

ZECI DE TOMBEROANE au fost amplasate într-o zonă anterior curățată și pregătită pentru această activitate, iar întreaga RESPONSABILITATE este acum în mâinile noastre, a locuitorilor din zona blocurilor (zona gării)!

Aruncarea deșeurilor se va face SELECTIV, în TOMBEROANE, iar orice alt comportament NECIVILIZAT, inclusiv DEPOZITAREA DEȘEURILOR de către terțe persoane în această zonă va fi SANCȚIONATĂ conform Legii 211/2011, cu amenzi cuprinse între 3.000 lei (p.f.) și 40.000 lei(p.j.)!

Lasă un comentariu