Campionul național la categoria sub 23 ani, Patrick Pescaru, se alătură echipei de ciclism CSU Scott

Distribuie pe:

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș este încântat să anunțe faptul că Patrick Pescaru este noul membru al echipei de mountain bike CSU Scott.

La 21 de ani, Patrick Pescaru pedalează de un deceniu. Noul rider al echipei este membru al lotului olimpic și național de MTB, convocări pe care le-a obținut cu multă dedicare și disciplină pentru acest sport frumos, și deopotrivă extrem de solicitant.

Campion național al sezonului curent la probele de cross-country olympic (XCO) și short-track (XCC), cu 15 titluri de campion național și 3 titluri de campion balcanic, Patrick Pescaru se evidențiază în rândul celor mai buni tineri atleți din țară.

Performanțele sale se extind dincolo de granițe, aducându-i un loc 5 la Campionatul European din 2022, în proba de cross-country eliminator (XCE) și un loc 25, anul acesta, la short-track, în Portugalia. În august a confruntat scena internațională la Campionatul Mondial de XCO din Scoția, obținând un lăudabil loc 68, și a dat tot ce a avut la Cupa Mondială Lenzerheide, unde s-a clasat pe poziția 75.

Însetat de realizări și mai mari, Patrick Pescaru își propune să participe și să își lase amprenta la cele mai importante competiții naționale și internaționale de mountain bike.

CSU Scott este o echipă de mountain bike formată din cicliști profesioniști, ce activează din anul 2021 în cadrul Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, sub umbrela Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș. Cu o istorie competițională bogată și cu o pasiune comună pentru această disciplină, membrii echipei reprezintă o combinație de talent, experiență și determinare.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu