14 adevăruri fundamentale ale unui bărbat bolnav

Distribuie pe:

1. Un bărbat nu e bolnav când zice doctorul, ci doar atunci când consideră el că e bolnav.

2. Un bărbat bolnav nu înțelege de ce lumea nu începe și se sfârșește cu el.

3. Nu există bărbați doar puțin bolnavi, există femei care nu înțeleg suferința prin care trecem.

4. Este clar că femeile nu suferă la fel ca bărbații atunci când se îmbolnăvesc, altfel nici ele nu ar putea să se mai scoale din pat când le lovește febra de 37,9.

5. Pământul se învârte în jurul Soarelui. Iar bărbatul bolnav nu înțelege de ce Soarele nu se învârte în jurul lui.

6. Un bărbat bolnav va profita de boala sa pentru a cerși sex. Cu excepția situației în care chiar nu se poate mișca din pat, caz în care va cerși promisiunea solemnă a uni sex ca-n filme dacă scapă din năpasta asta.

7. Remarcând ignorul de care are parte în propria casă, bărbatul bolnav își va manifesta suferința cu tot felul de interjecții: Văleu!, Aoleo!, Ajutor! și celebra Nu cred că mai scap!

8. Un bărbat nu poate avea decât două stări de sănătate: sănătos tun (chiar și când este foarte bolnav, dar îi este prea frică să recunoască) sau extrem de bolnav (chiar și când îl doare puțin burtica).

9. Soția unui bărbat bolnav va râde de el când îl va auzi cum se lamentează la 38 temperatură, dar va intra în cea mai mare panică văzând cum copilul are 37,5 și nu și-a băut nici suculețul de rodie cu pătrunjel.

10. Indiferent câte medicamente va lua bărbatul bolnav, adevărul este că el se va vindeca întotdeauna datorită corpului său puternic care a luptat de unul singur cu boala.

11. Orice bărbat, indiferent de forma de răceală de care suferă, se vindecă în maxim 24 de ore. Dacă după 24 de ore este în continuare bolnav, înseamnă c-a avut ghinion și l-a lovit o altă viroză.

12. Un bărbat bolnav, dacă se poate ține pe picioare, va merge să facă sport, inclusiv afară, la temperaturi sub zero. Ce-are una cu alta?

13. Un bărbat bolnav va lua un medicament numai după ce îi va confirma mami a lui că acela e medicamentul care îl făcea bine acu' 30 - 40 de ani.

14. Nu, punctul 6 este greșit. Un bărbat nu este niciodată suficient de bolnav pentru a nu fi în stare să facă sex.

(Sursa foto: http://www.telegraph.co.uk) (https://www.celmaibuntata.ro/14-adevaruri-fundamentale-ale -unui-barbat-bolnav/)

Lasă un comentariu