Universitatea de Arte Târgu Mureș: Săptămâna antreprenoriatului studențesc, 23-27 octombrie 2023

Distribuie pe:

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității de Arte din Târgu-Mureș (SAS UAT) organizează, în perioada 23-27 octombrie 2023, la Teatrul Studio, Săptămâna antreprenoriatului studențesc, un eveniment menit să ofere studenților și absolvenților UAT informații de ordin practic, decantate în urma unor experiențe relevante, dar și teoria esențială pentru îndeplinirea obiectivelor proiectelor personale și profesionale. Experții și profesioniștii invitați vor facilita, în acest sens, accesul participanților la diverse instrumente și resurse.

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității de Arte din Târgu-Mureș (SAS UAT) promovează și creează oportunități de dezvoltare profesională pentru tinerii la începutul carierei (studenți și absolvenții ultimelor trei promoții). Este un incubator (idei și proiecte), gândit să pună în valoare resursele de creativitate existente în spațiul universitar, prin conectarea lor cu mediul de afaceri/profesioniștii și publicul artelor spectacolului.

Programul evenimentului poate fi consultat pe www.uat.ro.

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș a inițiat de-a lungul anilor numeroase proiecte de amploare, cu miză națională și internațională. Societatea Antreprenorială Studențească (SAS UAT) va continua să încurajeze generațiile actuale de studenți și absolvenții ultimelor trei promoții, conform cadrului legal și obiectivelor sale, în organizarea unor evenimente similare, bazate pe creativitate artistică și antreprenorială.

Proiectul Săptămâna antreprenoriatului studențesc este finanțat de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS-FDI-2023-F-0100).

Lasă un comentariu