Deputatul USR de Mureș, Adrian Giurgiu, despre polul de dreapta cu PMP și Forța Dreptei

Distribuie pe:

Deputatul USR Mureș, Adrian Giurgiu, a declarat joi, într-o conferință de presă susținută la Târgu Mureș, că formațiunea sa va crea un pol de dreapta la nivel național pentru alegerile de anul viitor, în care se vor regăsi PMP și Forța Dreptei, ca alternativă la actuala guvernare.

“Vreau să mai accentuez, vom crea un pol de dreapta, pentru că vedem ce se întâmplă la nivel național cu PNL și PSD care au pus mâna pe putere, nu știu ce să facă cu ea, taxează oamenii în continuare. Nu se pregătesc nici pentru iarna asta, nici din punct de vedere fiscal nu încearcă să ajute firmele, PFA-urile, nici microîntreprinderile. Trebuie să creăm pentru anul viitor, în 2024, o soluție reală, o alternativă la acest mod greșit de a merge ca până acum de 30 de ani. Peste 30 de ani, țara asta a fost condusă greșit cam de aceiași oameni. În aceleași două-trei partide venim cu o alternativă. Este cea mai mare alternativă reală pe care o au oamenii și o vor avea în 2024. Îi vom avea alături de noi pe cei de la PMP și pe cei de la Forța Dreptei și astfel vom crea un pol de dreapta, care va fi creat în jurul USR și vom porni doar de la măsuri și de la oameni”, a afirmat deputatul Adrian Giurgiu.

Parlamentarul USR Mureș a subliniat că PSD și PNL nu își au locul în această discuție referitoare la colaborarea pentru alegeri, fiindcă se dorește o alternativă.

Totodată, în privința UDMR, Adrian Giurgiu a afirmat că nu știe dacă această formațiune își dorește concret să intre în acest pol de dreapta, însă nu exclude o colaborare punctuală pe anumite măsuri. (Agerpres)

Lasă un comentariu