Premierul Ciolacu poartă șapcă “IRUM”

Distribuie pe:

Singurul producător de tractoare și utilaje agricole și forestiere din România, fabrica reghineană IRUM i-a mulțumit public prim ministrului Marcel Ciolacu pentru eforturile depuse pentru a susține producția românească. “Românii dau dovadă de patriotism prin susținerea producătorilor români, a eforturilor depuse de aceștia pentru a duce mai departe tradiția produselor “Made in Romania”! De la produsele achiziționate în mod uzual, alegerea unui producător român de podele sau achiziționarea tractoarelor românești, până la simpla distribuire a unei postări pentru ca mai mulți români să afle vestea existenței unui producător de tractoare agricole și utilaje forestiere în propria țară, toate aceste acțiuni sunt mărturii ale iubirii pentru România!”, au scris cei de la IRUM cu ocazia târgului Indagra din București.

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu a apreciat, într-o postare, faptul că prmeierul Marcel Ciolacu a purtat, la Târgul Indagra o șapcă inscripționată cu sigla IRUM. “Câți știți ce scrie pă șapca lu Ciolacu? Niciunul.. IRUM! Singurul producător român de tractoare! Respect! PS: astă iarnă, niște minuni de oameni mi-au realizat podeaua din lemn masiv din superbul meu showroom...în două săptămâni! Români din Reghin! Au stat zi și noapte până s-a uscat, până a respirat și până a fost perfectă. Asta e România mea!”, a scris Dana Budeanu.

“Toate canalele de promovare sunt bine venite și apreciem fiecare inițiativă de susținere a produselor românești, pentru că în primul rând trebuie să ne susținem între noi, având ca scop o Românie puternică și frumoasă! În cazul de față, mulțumim domnului Marcel Ciolacu și Dana Budeanu”, au scris cei de la IRUM pe pagina lor de Facebook

Lasă un comentariu