Farmaciștii mureșeni - “Împreună pentru o profesie unită”

Distribuie pe:

Vineri, 27 octombrie, la Europa Ballroom, Gala farmaciștilor - 2023 a constituit punctul culminant al celei de a XI-a ediții a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni (26-27 octombrie), organizată de Colegiul Farmaciștilor Mureș, în parteneriat cu Facultatea de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, sub sloganul “Împreună pentru o profesie unită”. Deschiderea conferinței a avut loc în prezența farm. Nicoleta Logigan, președintele Colegiului Farmaciștilor Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și prof. univ. dr. Daniela Lucia Muntean, decanul Facultății de Farmacie din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.

Programul manifestării a cuprins teme de actualitate din domeniul farmaceutic și al sănătății - servicii farmaceutice - noutăți și perspective, farmacovigilență și reglementări, managementul calității, rolul farmacistului în studiile clinice, rolul farmacistului clinician la patul bolnavului - masă rotundă, noutăți în activitatea farmacistului în industrie, noutăti științifice din domeniul farmaceutic și medical etc.

Evenimentul a reunit farmaciști din județul Mureș și din alte județe din țară, medici, cadre didactice ale Facultății de Farmacie, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, autorități locale, reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate, manageri ai spitalelor mureșene, farmaciști clinicieni din județele Mureș și Cluj.

Lasă un comentariu