Biblioteca Județeană Mureș - 110 ani de activitate

Distribuie pe:

“Copiii și bibliotecara lor “

La Filiala Aleea Carpați a Bibliotecii Județene Mureș, elevii clasei I C de la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” - prof. înv. primar Delia Panaite, cei prezenți au descoperit magia cărții: au povestit despre tipuri și forme de cărți printr-o expoziție explicativă. A urmat apoi momentul intitulat “Copiii și bibliotecara lor”, în care cei mici au împărtășit cele mai frumoase povești, pe care le-au citit prin glasul celor dragi din familie.

Participanții au primit și un cadou: câte o “mini” carte, realizată de bibliotecară din materiale reciclabile, a precizat Anca Precup-Mătieș, responsabil Comunicare și Relații Publice la Biblioteca Județeană Mureș.

Activitate informativă la Ceasul cu flori din Târgu Mureș

Cadoul nostru pentru comunitate oferit de ziua noastră: o activitate de conștientizare a existenței bibliotecii în spațiul mureșean, a tradiției lecturii. Astfel, bibliotecarele au fost prezente la ceasul floral din centrul municipiului Târgu Mureș și au oferit trecătorilor semne de carte și materiale informative cu privire la biblioteca lor.

Mulți dintre ei au acceptat provocarea noastră de a scrie o sugestie de lectură, iar în schimb au primit o carte în formula “blind date”, pe care au descoperit-o acasă, sau chiar la fața locului!, a spus Anca Precu-Mătieș, responsabil Comunicare și Relații Publice la Biblioteca Județeană Mureș

Lasă un comentariu