În pregătire la Sâncraiu de Mureș - Bazin de înot didactic și de agrement

Distribuie pe:

Un bazin de înot didactic și de agrement va fi construit “în inima” comunei Sâcraiu de Mureș, mai precis pe strada Mureșului nr. 153A, informează primarul comunei, Petru Ionuț Budian. Au fost obținute avizele și acordurile necesare pentru proiectul care se derulează prin Compania Națională de Investiții (CNI), promovarea investiției aflându-se în prezent în etapa a doua, în care a fost luată Hotărârea de Consiliu Local pentru predarea amplasamentului, a fost emis certificatul de urbanism și au fost obținute avizele și acordurile necesare realizării obiectivului.

Clădirea pentru bazin are 1.289,13 mp, aleile pietonale - 485,24 mp, alei carosabile și parcare auro - 1.569,17 mp, spații verzi - 1.466,61 mp. Zona bazinului include parter și subsol tehnic, iar zona tribunelor - parter și etaj, cu gradene pentru spectatori.

“Ne bucurăm să oferim această oportunitate pentru dezvoltarea sportivă și recreativă a comunității noastre. Vom lucra împreună pentru a face acest proiect un real succes! Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii pe măsură ce proiectul avansează. Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu!” - transmite edilul comunei. (Foto: CNI ) (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu