Patinoarul din Cetatea Târgu Mureș va fi inaugurat oficial pe 1 Decembrie cu un spectacol de patinaj artistic

Distribuie pe:

Deschiderea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș va fi marcată vineri, 1 Decembrie 2023, începând cu ora 12.30, printr-un spectacol pe gheață oferit de campioane și vice-campioane naționale la patinaj artistic

Ziua Națională a României coincide, anul acesta, cu inaugurarea sezonului de patinaj 2023-2024 în Cetatea Târgu Mureș. Vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 12.30 sunteți așteptați cu mic, cu mare, la inaugurarea oficială a patinoarului din Cetatea Târgu Mureș. Veți avea parte de un spectacol magic susținut de campioane și vice-campioane naționale la patinaj artistic, categoria juniori:

• Luiza Ilie (19 ani) este vicecampioană națională la juniori. A reprezentat România la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti, Finlanda - 2022, dar și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

• Ruxandra Rotundu (17 ani) a fost campioană națională în 2019 și a obținut locul 3 la campionatul național de juniori de anul trecut. În urmă cu o lună a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, din Polonia.

• Bristena Prodea (20 ani) este campioană și vice-campioană națională de patinaj și a reprezentat România la concursuri internaționale de patinaj.

• Thea Bostan (15 ani) patinează de cinci ani, a reușit să câștige toate competițiile la care a participat, iar în prezent se pregătește pentru un concurs internațional București, unde va participa săptămâna viitoare.

Totodată, 300 de perechi de patine, cu mărimi de la 24 la 47, așteaptă să fie închiriate de către târgumureșenii de toate vârstele care doresc să facă mișcare în aer liber, pe gheața patinoarului din Cetatea Târgu Mureș.

Începătorii pot opta pentru închirierea unui suport pentru patinaj, respectiv un delfin sau un pinguin. Copiii mai mici, cu vârste între 2-6 ani pot descoperi și ei bucuriile sportului pe gheață în siguranță, grație unor patine speciale concepute pentru

inițiere în patinaj, care se adaptează încălțămintei copilului.

Patinoarul este deschis zilnic pentru cei mici și mari, în intervalul orar 09.30 - 21.00, cu serii programate astfel:

• 09:30-11:00

• 11:30-13:00

• 13:30-15:00

• 15:30-17:00

• 17:30-19:00

• 19:30-21:00

Tarifele pentru acces sunt următoarele:

Tarife patinoar/ tură

INTRARE - 20 RON

ÎNCHIRIERE PATINE- 15RON

ÎNCHIRIERE PINGUIN - 15RON

Patinoarul va rămâne deschis până în luna februarie 2024, atâta timp cât va exista interes din partea publicului și cât condițiile meteorologice vor fi favorabile.

Ne vedem pe gheață!

Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș este o instituție publică de cultură și evenimente publice care funcționează sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș. Scopul său este promovarea culturii și a activităților creative, educaționale, artistice și de tineret în municipiul Târgu Mureș, precum și punerea în valoare a patrimoniului local și a potențialului turistic.

Lasă un comentariu