Cum va fi vremea de Crăciun, Revelion și prima săptămână din 2024

Distribuie pe:

Temperaturile se vor situa peste cele obișnuite în cea mai mare parte a țării, de Crăciun și de Anul Nou, dar și în prima săptămână din 2024, anunță meteorologii, care au actualizat prognozele pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 18 - 25 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 25 decembrie - 1 ianuarie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-vestice și cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarptice.

Săptămâna 1 - 8 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. (Preluare News.ro)

(Foto: Pixabay.com)

Lasă un comentariu