REȚINUȚI PENTRU ȘANTAJ ȘI FURT

Distribuie pe:

La data de 9 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au fost sesizați de către un bărbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că acesta ar fi fost victima unor fapte de șantaj și furt.

În fapt, în timp ce se afla într-o parcare din Sighișoara, bărbatul respectiv ar fi fost abordat de 3 femei și 2 bărbați care i-ar fi solicitat 2.500 de lei, motivând că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre ele, care ar fi minoră, iar banii sunt necesari pentru a nu-l denunța la poliție.

De asemenea, cei în cauză i-ar fi sustras persoanei vătămate cheia din contact.

În urma activităților desfășurate cu operativitate de către polițiști, la aceeași dată, cei în cauză au fost identificați și conduși la sediul poliției, pentru audieri.

Astfel, urmare a probatoriului administrat, față de cei doi bărbați, de 23 și 32 de ani, din Vânători și Sighișoara, și femeia de 22 de ani, din județul Harghita, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, în vederea probării întregii activități infracționale.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ MUREȘ

Lasă un comentariu