La mulți ani firmelor Gliga, la 32 de ani! 1991-2023

Distribuie pe:

În mijlocul oamenilor, ca într-o mare familie, am crescut eu. Totul a început într-un atelier de câțiva metri pătrați, avându-i drept protagoniști pe Elena și Vasile Gliga. Existau doar ideile, încrederea în forțele proprii și o dorință puternică de a da sens și valoare vieții lor.

Firmele Gliga sunt astăzi cel mai mare producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa, instrumentele Gliga și Reghinul ajungând a fi cunoscute pe toate meridianele globului.

Dar înainte de toate, firmele Gliga spun o poveste de succes despre oameni - viori, agricultură, latura socială prin înființarea unui gimnaziu, implicare în dansul sportiv românesc care astăzi este pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor internaționale, organizarea “Balului Însuraților” și a “Zilei Recoltei” și multe altele, toate împreună cu oameni!

Atâta timp cât am reușit să închegăm o mare familie, nu mai are importanță dacă avem în față vremuri grele sau vremuri bune, pentru că noi vom duce oricum mai departe povestea despre iscusința și virtuțile oamenilor noștri. Măsura muncii noastre este performanța, iar performanța dă valoare vieții!

Dumitrița Gliga, deputat PSD de Mureș

Lasă un comentariu